Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem boldoggá a barátomat?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tegyem boldoggá a barátomat (nemrég jöttünk össze). Semmi szexuális dolog nem jöhet szóba, mert az én vallásom szerint a házasság előtti szex tilos. Adnátok tanácsokat, hogy mit kéne tennem, hogy boldog legyen?
Előre is köszi a segítséget!
19/L
Igazad van, tényleg vannak olyan emberek, erre most nem gondoltam.
Nem, az önkielégítés is tilos. De kedves tőled, hogy segíteni próbálsz. :D
Nagy történelmi múlttal rendelkező vallások is tiltják a fogamzásgátlás, az önkielégítést. Titokban azért maszturbálnak a papok. De egymással szexelnek is.
Elődjük, a Borgiák is gyártották a gyerekeket, holott pápai rang is volt mellesleg.
Igen, tudom, hogy sok pap sem tartja be azt, hogy nem szabad önkielégíteni, meg hogy sokuknak gyereke is volt. De én nem katolikus vagyok.
Abban igazad van, hogy nem lehet két urat szolgálni. DE mit csináljak, ha szeretem a barátomat?
Hát ez nem egy rossz ötlet, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!