Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szó szerint sírva fakadok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szó szerint sírva fakadok az utcán egy babakocsis pártól, és ez sem hatja meg akkor tényleg nem érdekli mit érzek?

Figyelt kérdés
Gyereket szeretnék. ő nem. Akárhányszor meglátok egy boldog párt,elsírom magam. Nagyon égő nekem is az utcán bőgni,de nem tehetek róla,nyomorultul érzem magam. ő csak rám szól,hogy fejezzem be mert neki kellemetlen. ennyire szívtelen lenne?
2017. júl. 10. 17:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, szerinted ha megcsinál csak azért egy gyereket, mert 'meghatódik' a sírásodon, akkor jó apa lesz belőle? Egy olyan ember, aki a gyermeke mögött áll jóban-rosszban?

A gyerekvállalás nem úgy működik, hogy jaj, a párom nem szeretne, de majd sírok, és ha szeret, meghatódik, és rögtön felcsinál. NEM.

Megalapozott döntés eredménye.

Nem várhatod el tőle, hogy miattad változtasson 180°-ot a céljain, ahogy ő sem tőled, hogy miatta lemondj a gyerekről.

Mondjuk melléd már nem is kell gyerek, ha ezzel a módszerrel akarod kivívni, hogy csináljon neked egyet.

Nem szívtelen, csupán ellenkeznek a céljaitok.

(Ezt úgy mondom, hogy én szeretnék gyereket, de eszem ágában sem lenne másra ráerőltetni, aki nem akar - inkább választottam olyan párt, akinek ugyanaz a célja, mint nekem)

21/L

2017. júl. 10. 21:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem áltat téged, nem húzza az időt - őszinte hozzád.
2017. júl. 10. 21:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Sírás és érzelmi játszmázás helyett döntsd el, hogy róla mondasz le vagy az anyaságról.
2017. júl. 10. 21:40
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Nem azért sírok ezek miatt,mert befolyásolni akarom. Egyszerűen nagyon megkeseredtem már az évek alatt.
2017. júl. 10. 22:44
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele, ha nem akar gyereket, te meg szeretnél?
2017. júl. 10. 23:37
 26/34 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
2017. júl. 10. 23:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

én sem akarok (nő vagyok) és ha a pasim sírna egy babakocsin, szakítanék...

ő őszinte volt: nem akar. ennyi.

2017. júl. 11. 09:14
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Megkeseredtél az évek alatt. De még mindig benne vagy a kapcsolatban. Hát nem látod, hol a probléma?
2017. júl. 11. 10:19
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon buta nő vagy...Vagy nem jól tetted fel a kérdést. Miért szívtelen attól, hogy nem akar gyereket? Akkor lenne szívtelen ha hitegetne, hogy majd jövőre, aztán utána is kitalál valamit, te meg kicsúszol az időből. Az a probléma, hogy nem fogod fel, hogy ő nem fogja meggokdolni magát. El kéne döntenéd hogy mi a fontosabb. Ha neked fontos az, hogy gyereked legyen akkor keress másik partnert. Szerinted komolyan jó ötlet lenne ha engedne a keresésednek? Aztán esetleg le se szarná a gyereket? Ha ezt művelnéd én elhagynálak. Kinek van erre szüksége? Ő boldog így, te meg lépten nyomon bőgsz. Neked jó ez igy? Vagy mit vársz tőle mégis?
2017. júl. 11. 13:41
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de az is kérdés, te készen állsz-e arra, hogy felnevelj egy másik embert, vagy azt hiszed, csak olyan lesz, mint egy játékbaba, és érzelmileg te is kisbaba vagy még.
2017. júl. 11. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!