Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyom egy idegen pasival lesz keresztszülő a nővére kérésére. Hogyan kéne ezt lereagálnom?

Figyelt kérdés

Nővére gyerekének lesz a keresztelője. Állítólag a pap nem engedi hogy én keresztszülő legyek mert megtudta, hogy házasság előtt már együtt élünk évek óta. Azt mondják, hogy ezért engem a templomba se fog beengedni, ezért ne is menjek el, ne legyen probléma, nekik fontos a keresztelő! Amúgy faluról van szó. Vicces, de egyikük sem jár templomba, csak a keresztelő előtt 2 hónapban játszották a vallásost. A párom meg nem is volt ott évek óta!

Megkérték a férj legjobb barátját, hogy legyen ő a keresztapa a menyasszonyommal! Egy ilyen jóképű bájgúnár gyerek, azt kérték, hogy játszák el a pap előtt azt: tisztességesen járnak együtt (szülők jelenlétében megy el hozzájuk udvarolni, meg ilyen kőkori szabályok). Ha megkérdezi a pap, akkor rólam rosszakat mondjon meg hogy kidobott engem mert nem élek tisztességesen.

A keresztelő ebédre se hívtak meg mert ott lesz a pap is és ráadásul összeültették a menyasszonyomat ezzel a sráccal, a férj azt kérte hogy megpuszilnia nem kell, de néha fogja meg a kezét, hogy ne legyen feltűnő. Gondolkodott hogy nem vállalja ezt az egészet, de a szüleik megmondták hogy kitagadják ha nem megy bele. Sokáig gondolkodott de belement.

Most ezt kell hallgatnom ha a szülei hívják Skypeon, hogy ott mi lesz, hogy lesz. Nagyon sért ez engem! Egyelőre csak a menyasszonyomnak mondtam meg hogy mennyire zavar a dolog. De a tesójának is be fogok olvasni!

Milyen vallásos emberek ezek? Hogy a papot be kell csapni egy keresztelő miatt? Az meg milyen jogon tesz elvárásokat? Ha elmondanám neki hogy a bájgúnár gyerek heti 3x csapja szét magát ..... én meg alkoholt se iszok. De nem baj, ő a hithű!

2017. júl. 10. 13:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nehogy ilyen anyóst, apóst akarj magadnak! Majd még ezek után te viseld öreg korukban a gondjukat? Soha!

Menekülj ebből a sunyi alattomos "családból"!

2017. júl. 10. 17:54
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
A keresztszülőknek nem kell házasoknak lenniük, lehetnek egymásnak tök idegenek. Nem kell egy párt alkotniuk. A leírásod alapján úgy tűnik, hogy nem vagy szimpi a családnak, eltávolítanak a menyasszonyod mellők, még a családi ebédre sem mehetsz el, (még arról se vagyok meggyőződve, hogy a papot meghívták) de cserébe hívnak valakit, akinek lehetőséget biztosítanak, hogy udvaroljon a menyasszonyodnak. Ez tipikus kerítés. Mèg az is lehet, hogy ezt a pasit már a menyasszonyod gyerekkorában kinézték neki, és most lépnek. Ezt a szitut nagyon meg kéne beszélned a menyasszonyoddal.
2017. júl. 11. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!