Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha évek elteltével jönnél rá, hogy valami nagyon nincs rendben?
"Ebből ki lehet jönni úgy, hogy egyik fél se sérüljön?"
Nem. Ez a "közösen döntöttünk a szakítás mellett" mindig azt jelenti, hogy az egyik fél szakított, a másiknak meg nem volt választása, ezért bólogatott.
Általában az sérül nagyon, akit otthagynak, a szakító fél pedig viszonylag hamar túllép.
A szakítás veszteségélmény, annak is, aki mellette van, nem hogy annak, akinek esze ágában sincs szakítani. Hol éltek együtt, saját lakásban, albérletben? Kinek a nevén van, kinek a tulajdonában? Tehát mennyire reális, hogy problémamentesen elköltözzön valamelyikőtök?
Én azt gondolom, hogy valamennyire mindenképp sérülni fog, de az sem járja, hogy te meg folyamatosan sérülsz a kapcsolatban. Ha valami neked nem okés, és ő a konfliktuskezelés helyett téged hibáztat és téged akar hülyének beállítani, az hosszútávon nem fenntartható. Így, hogy titkai vannak, amik okáról nem tudtok nyíltan beszélgetni, rengeteg szálka és kérdés maradhat benned. Szerintem teljesen érthető, hogy nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban és lépni akarsz. Én bátorítalak arra, hogy tegyél is így!
"Szeretném ha vége lenne és ha külön költöznénk"
Legalább tudod hogy mit szeretnél.
Mi tart vissza hogy külön költözz tőle?
Nos, a szakítás téged visel(t) meg jobban, hiába te kezdemenyezed. Erre utal az a mondata a párodnak, h akarsz menj te, ő marad...
Tudja, h te vagy gyengébb fél, és h nem nagyon mersz lépni. (Közben te sajnálod őt, abszurd az egész.)
Lépj, csak az idődet pocsékolod.
Minek akarsz egy exről gondoskodni? Anyukád-apukád szokott? Nem a te felelősséged, hogy mit csinál magával. Ha sérül majd meggyógyul. Nincs olyan ember, akit soha ne bántottak volna meg.
Amúgy egyet értek hetes válaszolóval, ez neked fáj jobban, nem neki. A magad gyógyulásával foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!