Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves egyetemista srác vagyok, és a kérdésem a következő lenne: mitévő legyek?
Ez a lány foglalt volt, már akkor is, mikor a beadandóját segítettél elkészíteni. Te pedig szépen bemesélted magadnak, hogy akar tőled valamit. Szimpatikus voltál neki, mert segítetted őt a bajban. Meghívott egy pizzára viszonzásképpen. Ha a pizzázáskor feteszed neki a kérdést: van-e barátod?, gondolom, már ott megtudtad volna az igazságot.
A segítséget egy másik tantárgyban te ajánlottad fel neki. A segítséget elfogadta és érthető, hogy kedves volt veled, hiszen megint önzetlenül segítettél neki.
Tovább ringattad magad abban a hiszemben, hogy minden jól alakul. Ennyi történt.
Most úgy érzed, hogy kihasználtak, de legközelebb bölcsebb leszel. Korábban tisztázod, hogy a szíved választottja foglalt-e, és nem esel ebbe a hibába.
Megnyugtatlak, velem is előfordult a fentihez hasonló eset, és én is bemeséltem magamnak, hogy kölcsönös a vonzalom és a lány szabad. Aztán jött a pofáraesés, és most már tisztábban látok.
Ha szeretnél vele beszélni az esetről, akkor egyszer állítsd meg és szóban tedd ezt meg. Valószínű, hogy nem akar megbántani, ezért nem válaszol. Mondjuk, azért válaszolni illene neki!
Lépj túl rajta. Az eddigi reakciói, főleg az, hogy nem válaszolt a leveledre, bebizonytották, hogy ez nem az a lány, akire neked szükséged van.
Zárd le a kapcsolatot magadban és megerősödve nézz új lányok után!
29/F
Miért használt volna ki?
Te ajánlottad fel, hogy segítesz. Nem? Mit vártál? Ettől beléd esik és ásó-kapa? Ráadásul megtudtad, hogy faszija is van. Járjál még arra az egyetemre egy darabig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!