Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves egyetemista srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves egyetemista srác vagyok, és a kérdésem a következő lenne: mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Szóval röviden az egész úgy kezdődött, hogy volt egy óra, amire egy beadandót kellett elkészíteni egy megadott határidőre, és az órán mellém ült egy lány, teljesen kétségbe volt esve, hogy nem lesz kész a beadandója. Én önzetlenül segítettem neki megcsinálni a beadandót, és szerencsénkre az utolsó percben kész is lett. én már azon az órán teljesen beléestem. Annyira hálás volt, hogy segítettem neki, hogy meghívott engem (igen, a csaj hívott meg engem) egy pizzára. A pizzériában elbeszélgettünk, viccelődtünk és már majdnem randinak tűnt részemről az egész. Felvetettem neki azt is, hogy nem-e tudnánk még egyszer összejönni vhol. Erre ő mondta, hogy neki vizsgája lesz, (erre én :-) ) mondtam neki hogy feltudnám őt készíteni abból a tárgyból, amiből lesz a vizsgája. Hát eljött az a nap, taliztunk is, leültünk valahol, és kioktattam őt abból a tárgyból, örült is neki, mert megértett mindent, amit elmagyaráztam neki és még bókolt is, hogy milyen jó eszem van az egészhez. Na de nem ez a fontos, hanem az, hogy akkor is nagyon jól megértettük egymást és látszott rajta, hogy kedvel engem és én is viszonoztam. Na de hogy rövidre vegyem a mondandómat: felvettem a vizsga után msn-re, írta, hogy segítségemmel sikerült a vizsgája és azóta alig beszélünk már, én érdeklődök utána, de nem ír vissza, vagy csak rövid "üres" válaszokat ír, telón nem elérhető. Megnéztem kíváncsiságból a myvip adatlapját, és "kapcsolatban" van neki kint és egy másik sráccal pózol a képein. Akkor valahogy elment a kedvem mindentől.... Azóta is gondolok rá, de valahogy fáj, hogy nem lehet az enyém. Mi a véleményetek erről? Ráadásul még mielőtt megnéztem volna az adatlapját, írtam neki egy úgymond "szerelmeslevelet" is,hátha arra reagál. De nem válaszolt azóta sem. Ezt a levelet szívesen megosztom azzal,aki kéri,csak jelezze priviben. minden segítséget elfogadok!!!
2010. máj. 20. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csúnyán kihasznált, ez a nagy büdös helyzet:( De nem értem miért nem mondta meg, hogy esélyed sincs, ha látta rajtad, hogy akarsz vmit.. Gondolom azért nem akart megbukni. Elég görény dolog volt amúgy tőle szerintem.
2010. máj. 21. 09:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak azt ne tedd, hogy az összes lányt szemétnek könyveled el ezután. Tényleg vannak rendes lányok rajta kívül, jól teszed ha nem adod fel. Segítőkész és okos fiú vagy, biztos találsz olyan lányt aki meg is érdemel.
2010. máj. 21. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez a lány foglalt volt, már akkor is, mikor a beadandóját segítettél elkészíteni. Te pedig szépen bemesélted magadnak, hogy akar tőled valamit. Szimpatikus voltál neki, mert segítetted őt a bajban. Meghívott egy pizzára viszonzásképpen. Ha a pizzázáskor feteszed neki a kérdést: van-e barátod?, gondolom, már ott megtudtad volna az igazságot.

A segítséget egy másik tantárgyban te ajánlottad fel neki. A segítséget elfogadta és érthető, hogy kedves volt veled, hiszen megint önzetlenül segítettél neki.

Tovább ringattad magad abban a hiszemben, hogy minden jól alakul. Ennyi történt.

Most úgy érzed, hogy kihasználtak, de legközelebb bölcsebb leszel. Korábban tisztázod, hogy a szíved választottja foglalt-e, és nem esel ebbe a hibába.

Megnyugtatlak, velem is előfordult a fentihez hasonló eset, és én is bemeséltem magamnak, hogy kölcsönös a vonzalom és a lány szabad. Aztán jött a pofáraesés, és most már tisztábban látok.

Ha szeretnél vele beszélni az esetről, akkor egyszer állítsd meg és szóban tedd ezt meg. Valószínű, hogy nem akar megbántani, ezért nem válaszol. Mondjuk, azért válaszolni illene neki!

Lépj túl rajta. Az eddigi reakciói, főleg az, hogy nem válaszolt a leveledre, bebizonytották, hogy ez nem az a lány, akire neked szükséged van.

Zárd le a kapcsolatot magadban és megerősödve nézz új lányok után!

29/F

2010. máj. 21. 10:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Persze, teljes mértékben igazatok van, továbbállok és máskor jobban átgondolom, hogy van e esélyem a lánynál, vagy sem, igaz, rövidebbre fordult volna a dolog, ha az elején megkérdeztem volna,hogy van-e barátja, és nem lett volna ekkora pofáraesés :) nem baj,ebből is csak tanultam. Persze nem minden lány olyan,mint ő, nem fogom általánosságban venni ezt az esetet. Meg a másik,hogy az önzetlenségem néha sírba visz :D de ezután is az leszek, mert szeretek segíteni az embereken :-) és egyébként nagyon köszönöm a hasznos tanácsaitokat, nagyon segítettetek, köszi mindent
2010. máj. 21. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért használt volna ki?

Te ajánlottad fel, hogy segítesz. Nem? Mit vártál? Ettől beléd esik és ásó-kapa? Ráadásul megtudtad, hogy faszija is van. Járjál még arra az egyetemre egy darabig....

2010. máj. 21. 12:07
 16/17 A kérdező kommentje:
bocsi,nem akartam ezt vita tárgyává tenni... lehet,hogy igazad van neked is, én hibám volt, hogy segítettem neki és megtetszett és próbáltam kedves lenni vele. akkor azt hiszem ez nagy bűn volt. kösz,hogy rávilágítottál erre is. de a barátjáról csak később vettem tudomást...
2010. máj. 21. 12:23
 17/17 A kérdező kommentje:
és ha ragaszkodik a barátjához akkor aztán főképp nem tudok mit tenni, ez az én pechem :) elindulok újra a szingli párkeresők útján... :)
2010. máj. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!