Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok! Kívánjátok vizsgaidőszakban a párotok? Vagy én rontottam el valamit?
hát persze
előfordulhat a 20 nap, de akkor valami gáz van
Ugyanez a cipő nállam is. Utolsó éves a leányzó. Én már kivagyok borulva. Mintha már nem érdekelné a nemi életünk.
Folyton idegbeteg és nonsztopp a dolgozattal jön.
Nem tudok vele mit kezdeni négy év után már a szakittáson se lepődnék meg.
Viszont mindegyre veszekedik hogy nem figyelek rá, s ha elmondom a bajomat kivan akadva hogy folyton csak a szex-en vagyok fennakadva.
Sőt, én még jobban igénylem, ha stresszes vagyok, akár vizsgák, akár más miatt. Jól jön egy kis lazítás. Persze tudom, hogy eléggé egyedül vagyok ezzel a lányok között :D
23/L
Én vagyok az a kiborult 00:11
Megértem hogy türelem kell. De az is véges.
És véleményem szerint ha ketten vagyunk akkor hanyagoljuk az egyéb problémáinkat és az a kevés idő amit kapok tölle ne az iskolájával teljen el. Ezt vélem normálisnak.
Nálam nem azzal van a gond, hogy nem kívánom, de sokszor van olyan esténk, amikor nagyon fáradt vagyok és nem tudok kettőnkre koncentrálni.
Kívánnám a szeretkezést, és jól is esne valahol levezetni a stresszt, az összebújás, simogatás, csókolózás pedig nagyon megnyugtató tud lenni a számomra, de sajnos sokszor túl kevés az energiám, egyszerűen ki vagyok merülve, és olyankor a testem is lassabban, nehezebben reagál...
A párommal ugyanez a helyzet, ő is rengeteget tanul, és sokszor neki sincs már ereje esténként másra, mint hozzám bújni. Kívánjuk egymást, de ilyenkor nekünk is csak a hétvége marad az együttlétekre. Hétköznap, vizsgák alatt mindketten fáradtak vagyunk, és általában ahogy hozzáér a fejünk a párnához, már szuszogunk is.
Ja, és igen, előfordul, hogy 20. napra jön meg, ne izgulj. Általában 28 naponként szokott megjönni, az a normális, de van, akinél ilyen-olyan oknál fogva néha rövidebb ez az idő.
20L
Az utolsó válaszolót felpontoztam, minden szavával egyetértek!
Még annyit hozzáfűznék, hogy én is az a fajta vagyok, akinek nem nyugtató hatású a szex, hanem inkább teher a stresszes időszakokban, Úgyhogy vizsgaidőszakban a hátam közepére se kívánom, de egyébként ez kb. a szórakozás minden formájára igaz. Egyszerűen nem tudom magam kellőképpen elengedi, nem érzem jól magam, és bizony nagyon frusztráló lehet, ha a pasi ezt nem képes megérteni.
Azért írtam le hogy lásd, van ilyen is. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretem a barátomat, vagy hogy a barátnőd elhidegült tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!