Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves egyetemista srác vagyok, és a kérdésem a következő lenne: mitévő legyek?
te most tulajdonképpen mit szeretnél? a lány örült, hogy segítesz neki, szimpinek tartott vagy csak kihasznált, de van egy kapcsolata és láthatóan nem akar tőled semmit. mit vársz?
járni szerettem volna vele, de nem értem,miért csinálta ezt az egészet, ha nem ezért? én is furcsállom az egészet,mert éreztem,hogy valamit érez irántam, de amit láttam az adatlapján,kicsit megdöbbentem... hát én se tudok másra gondolni,csak arra,hogy kihasznált,de ott voltam,beszéltem vele, és nagyon nem úgy nézett ki a dolog, hogy ki akarna használni.... vagy nem tom....
Te aztán "jól" kifogtad... Ha semmire nem reagál akkor hagyd, de azt azért még tudasd vele, hogy nem lehet ennyire kihasználni senkit se. Egy utolsó búcsúlevél belefér. Kapcsolata minőségét megkérdőjelezném...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!