Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves egyetemista srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves egyetemista srác vagyok, és a kérdésem a következő lenne: mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Szóval röviden az egész úgy kezdődött, hogy volt egy óra, amire egy beadandót kellett elkészíteni egy megadott határidőre, és az órán mellém ült egy lány, teljesen kétségbe volt esve, hogy nem lesz kész a beadandója. Én önzetlenül segítettem neki megcsinálni a beadandót, és szerencsénkre az utolsó percben kész is lett. én már azon az órán teljesen beléestem. Annyira hálás volt, hogy segítettem neki, hogy meghívott engem (igen, a csaj hívott meg engem) egy pizzára. A pizzériában elbeszélgettünk, viccelődtünk és már majdnem randinak tűnt részemről az egész. Felvetettem neki azt is, hogy nem-e tudnánk még egyszer összejönni vhol. Erre ő mondta, hogy neki vizsgája lesz, (erre én :-) ) mondtam neki hogy feltudnám őt készíteni abból a tárgyból, amiből lesz a vizsgája. Hát eljött az a nap, taliztunk is, leültünk valahol, és kioktattam őt abból a tárgyból, örült is neki, mert megértett mindent, amit elmagyaráztam neki és még bókolt is, hogy milyen jó eszem van az egészhez. Na de nem ez a fontos, hanem az, hogy akkor is nagyon jól megértettük egymást és látszott rajta, hogy kedvel engem és én is viszonoztam. Na de hogy rövidre vegyem a mondandómat: felvettem a vizsga után msn-re, írta, hogy segítségemmel sikerült a vizsgája és azóta alig beszélünk már, én érdeklődök utána, de nem ír vissza, vagy csak rövid "üres" válaszokat ír, telón nem elérhető. Megnéztem kíváncsiságból a myvip adatlapját, és "kapcsolatban" van neki kint és egy másik sráccal pózol a képein. Akkor valahogy elment a kedvem mindentől.... Azóta is gondolok rá, de valahogy fáj, hogy nem lehet az enyém. Mi a véleményetek erről? Ráadásul még mielőtt megnéztem volna az adatlapját, írtam neki egy úgymond "szerelmeslevelet" is,hátha arra reagál. De nem válaszolt azóta sem. Ezt a levelet szívesen megosztom azzal,aki kéri,csak jelezze priviben. minden segítséget elfogadok!!!
2010. máj. 20. 23:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
lehet csak kihasznált:S
2010. máj. 20. 23:33
 2/17 anonim ***** válasza:
te most tulajdonképpen mit szeretnél? a lány örült, hogy segítesz neki, szimpinek tartott vagy csak kihasznált, de van egy kapcsolata és láthatóan nem akar tőled semmit. mit vársz?
2010. máj. 20. 23:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha foglalt a szíve nem tudsz mit tenni. Tudom,hogy rossz,hogy nem lehetsz azzal akivel szeretnél (én is ebben a helyzetben vagyok), de fel a fejjel. Ha minden úgy akarja,hogy ti együtt legyetek akkor együtt is lesztek. Szerintem foglald le magad most mással pl. tanulás. Aztán majd kialakul aminek ki kell alakulnia. Lehet,hogy vele, de az is lehet,hogy mással. Büszke lehetsz magadra,hogy ilyen nyíltan fel merted vállalni az érzelmeid,hogy írtál neki egy szerelmes levelet is. Ettől nekem csak nőttél a szemembe. Gondolom azért nem reagál, mert nem akar megbántani, de láttad,hogy van valakije...Adj időt magadnak.
2010. máj. 20. 23:36
 4/17 anonim válasza:
Elhiszem,hogy nagyon rossz neked,de nem tudsz semmit sem tenni..a csajnak barátja van ki tudja mióta.Lehet,hogy jól elvoltatok,de a leveledre akkor sem válaszolt.Vagy azért mert pasija van,vagy azért mert nem akar többet mint barátság.Felejtsd el szerintem:S
2010. máj. 20. 23:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Tök egyértelmű,hogy csak kihasznált.
2010. máj. 20. 23:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Látta rajtad, hogy belézúgtál, nem akarta veszni hagyni a helyzetet. Ez a rövid, velős, szomorú igazság (vagy inkább igazságtalanság..)
2010. máj. 20. 23:37
 7/17 A kérdező kommentje:

te most tulajdonképpen mit szeretnél? a lány örült, hogy segítesz neki, szimpinek tartott vagy csak kihasznált, de van egy kapcsolata és láthatóan nem akar tőled semmit. mit vársz?

járni szerettem volna vele, de nem értem,miért csinálta ezt az egészet, ha nem ezért? én is furcsállom az egészet,mert éreztem,hogy valamit érez irántam, de amit láttam az adatlapján,kicsit megdöbbentem... hát én se tudok másra gondolni,csak arra,hogy kihasznált,de ott voltam,beszéltem vele, és nagyon nem úgy nézett ki a dolog, hogy ki akarna használni.... vagy nem tom....

2010. máj. 20. 23:43
 8/17 A kérdező kommentje:
hát akkor kezdem elhitetni magamban ezt a szomorú tényt,de azért köszi a gyors válaszokat :( azért nem adom fel,még rengeteg nőnemű lény van rajta kivül :) megpróbálok nem csinálni ebből nagy ügyet.
2010. máj. 20. 23:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Te aztán "jól" kifogtad... Ha semmire nem reagál akkor hagyd, de azt azért még tudasd vele, hogy nem lehet ennyire kihasználni senkit se. Egy utolsó búcsúlevél belefér. Kapcsolata minőségét megkérdőjelezném...

18/l

2010. máj. 21. 02:02
 10/17 anonim ***** válasza:
A mitévő legyek Dél-Amerikában őshonosak.
2010. máj. 21. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!