Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ámítani akar, de nagyon gyengén csinálja. Hogy buktassam le, hogy minél cikibb legyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, azt állítja nekem, hogy kb. egy éve nem is volt fent msn-en, pedig ennek könnyen utána lehet nézni...utána is néztem(profil), és természetesen azt láttam, amit vártam, hogy folyamatosan, napi szinten belépett előtte is.

Na most nem szeretem, ha hazudnak. Tudnátok valami tancsot adni, hogy hogy égessem be úgy, hogy minél cikisebb legyen neki?

E-mailezünk is, msn-ezünk, ill. sms-eket is ír.

Ötletek?

2010. máj. 20. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
azt értjük h megnézted de ha letiltott akkor nem jelzi ki h fentvolt neked... drágaságom amugy meg jofej pasi lehet ha letiltott téged mert nemhiszed el h nem mi vagyunk a vadbarmok hogy olyan irásod van hoyg az értelmetlen...
2010. máj. 20. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
arra még nem gondoltál, hogy csak bókolni akar neked azzal hogy azt mondja hogy csak miattad van fent ?:) istenem..
2010. máj. 20. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjátok ezt az MSN dolgot, ez olyan gáááz és 5 éveseknek való...
2010. máj. 21. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!