Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ámítani akar, de nagyon gyengén csinálja. Hogy buktassam le, hogy minél cikibb legyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, azt állítja nekem, hogy kb. egy éve nem is volt fent msn-en, pedig ennek könnyen utána lehet nézni...utána is néztem(profil), és természetesen azt láttam, amit vártam, hogy folyamatosan, napi szinten belépett előtte is.

Na most nem szeretem, ha hazudnak. Tudnátok valami tancsot adni, hogy hogy égessem be úgy, hogy minél cikisebb legyen neki?

E-mailezünk is, msn-ezünk, ill. sms-eket is ír.

Ötletek?

2010. máj. 20. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%

Sehogy. Hagyd a francba. Biztosan nem véletlenül tiltott le, arany csillagom.

Nőj már fel b@szod!

2010. máj. 20. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs fenn msnen akkor hogy msneztek? amúgy sehogy. nem érdekled.szardle.
2010. máj. 20. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
miközben ül a padban szarj a fejére és húúúúú de ciki lesz mikor a szünetben meglátják
2010. máj. 20. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Ti most miről beszéltek? El kéne olvasni a kérdést. Egyáltalán ide akartatok írni? Honnan jön ez, hogy nem érdeklem? Meg hogy letiltott? Nem értem.
2010. máj. 20. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
jáááj....
2010. máj. 20. 19:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy pont azt állítja, hogy csak azóta msn-ezik megint, mióta velem beszélget...előtte be sem lépett. Csak miattam van fent....holott előtte is ugyanígy feljárkált.
2010. máj. 20. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
hülye vagy istenem... menj és buj el...
2010. máj. 20. 19:28
 8/13 nielindi ***** válasza:

omfg!

szted csak azért van fent msnen, h veled beszéljen? lehet h vannak barátai is, nem?!nem hiszem, h csak miattad csinélt egy fiokot. amugy a partnerinformácioban a legutolso bejelentkezést és beszélgetést tudod megnézni.

2010. máj. 20. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Apááám..szövegértés forever:S

Pont ezt mondom!!! Néztem a partnerinformációt, január óta folyamatosan fent van. Nekem meg azt hazudja, hogy óóó egy éve nem volt msn-en...

most ezen mi nem érthető???

2010. máj. 20. 20:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Ja, és majd bújok akkor, ha szövegértésből megbuktam...

Gondolkodni kéne...ÉSSZEL! Meg sokat olvasni!

2010. máj. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!