Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy a "mamahotel" mint degradáló kifejezés kizárólag férfiak esetén ciki?
Immáron lassan 9 éve, hogy elköltöztem otthonról, tehát a kérdés személyesen kevésbé érint, az viszont feltűnt, hogy túlnyomórészt nők szoktak dobálózni a férfiak felé e kifejezéssel mint férfiakat terhelő hendikep, a férfiak a nők felé viszont csak elvétve említik meg feltételként a szülőktől különélést, és ezt több férfiismerősöm is megerősíti, miszerint őket egyáltalán nem zavarja, ha a kiszemelt nő még otthon lakik, legfeljebb lesz hová költöznie, ha a nőci megunja anyukát, apukát.
Igazság szerint engem sem zavar, hogy a kipécézett nő az őseivel lakik-e vagy sem, a szokásos kettős mérce viszont már annál inkább.
19
Miért, ha én veszek fel hitelt, abból hogy fog a férfi elköltözni? :DDDD Nyilván ha már együtt vagyunk egy ideje és közös lakást akarunk, akkor lehet szó közös hitelről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!