Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mit jelent a komoly kapcsolat kifejezés?
Hát nem tudom, mert részemről minden emberi kapcsolat komoly. A barátaim is komolyak, és a párom is komoly. Akivel nincs komoly kapcsolatom azokat csak ismerősnek hívom. Amikor párkapcsolatba kezdtem abban is úgy mentem bele, hogy a párommal egy jól működő, hosszútávú kapcsolatot akartam.
Ma már nagy divatja van annak, hogy összejönnek emberek, mert nem szeretnek magányosak lenni, vagy kipróbálják, hogy működik-e és 1 év alatt be is fuccsol a dolog. Ott valami elemi hiányzott ahhoz, hogy működjön, a legtöbb esetben ezt előre is lehet borítékolni, mégis belemennek, addig is van ki mellett aludni.
Számomra ezek a dolgok nehezen értelmezhetőek, mert én mindenki párkapcsolatát komolynak gondolom és úgy is tekintek rá, mint aki elkötelezett a párja iránt. Aki nem igazán éli meg vagy veszi komolyan önön kapcsolatát vagy kapcsolatait, az nekem nagyon nagyon furcsa. Az én felfogásom szerint az ember szövetségeseivel vegye magát körül, akikkel egy húron van, akik segítenek neki fejlődni, és őszinték vele. A mai trend meg az, hogy jobb esetben csak elütjük az időt valakivel, rosszabb esetben az ellenséget engedik magukhoz a legközelebb.
Szóval számomra minden kapcsolat komoly. Alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!