Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit jelent számotokra konkrétan a "fullos csaj" kifejezés? Miért csak a fullosakkal akartok sokszor komolyabb kapcsolatot kialakítani?
Mert jól néznek ki. A külső megfog, a belső megtart.
Amúgy meg ez relatív, kinek mi a fullos.
Kinézetre
https://www.youtube.com/watch?v=fpDZeFip53Q
És azért akarom ezt mert tetszik, és ugyanannyi esélye van jófejnek lenni mint egy olyan lánynak aki szarul néz ki
4es: hogy lehet egy csajra azt mondani, hogy fullos, ha közben az arcát sem látod? :D Az csak simán jó testű. Egy "fullos" csajba (az angol kifejezésből kiindulva) mindennek benne kellene lennie: arc, test, stílus, beszéd, mozgás, belső értékek (intelligencia, kedvesség, törődés, odafigyelés, stb). Legalábbis szerintem. Mert ha csak ránézésre gondolunk, akkor az csak simán "jó csaj", míg a fullosnak tényleg a teljes csomagnak kéne lennie.
Gondolom ezt én nőként. És az én fogalmaim szerint teljesen logikus, hogy ezt a kategóriát akarja mindenki barátnőnek.
6-os a lányt Jen Selter-nek hívják és van róla több video is ahol az arcát is mutatják közelről és eléggé fullos a csaj
És egy lány belső tulajdonságai majd akkor fognak érdekelni ha külsőre tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!