Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők párkapcsolat terén milyenek láttok engem?
A személyiségem alapján hangulat embernek gondolnám magamat és ennek a szónak a jelentése mit jelent párkapcsolat terén ?
Például: hamar meg unok dolgokat amiket el kell végezni természetes módon. Meg is teszem csak egy idő után már el megy a kedvem tőle meg unom. Biztosan a fiatal korom miatt is adódik ez a probléma illetve úgymond kamaszkori hisztis viselkedésnek tulajdonítható szerintem.
Nem nagyon szeretek dolgozni és tanulni sem de meg teszem azért. Már kijártam a sulit idén Májusban!
Szeretek punnyadni de azért besegítek természetesen ne legyek már mihaszna.
Párkapcsolat terén elég rosszul álltam hozzá a dolgokhoz mert az érzéseimre hagyadkoztam és ki jött belőlem sajnos a rossz természetem is de végül túl tettem magam ezzen és meg változtam. Most már a jó természetemet részesítem előnyben
fiú vagyok 20 éves.
A válaszokat köszönöm szépen.
üzenetekre is örömmel válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!