Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Esetleg kérdezzek ra vagy hagyjam annyiban?
Sziasztok!
A barátommal fel éve vagyunk együtt, tudom, nem hosszú idő meg de valamikor el kell kezdeni. 20 évesek vagyunk es egyetemisták. Most hétvégén volt neki egy barati összejövetele, az egyik baratnojenel aki mar év eleje óta nyomul ra: elhivja ide, oda, randizni, régebben egy buliban kavartak is, amikor a baratom elég sokat ivott (ekkor meg nek voltunk együtt). Sokan voltak ott, azonban gondoltam, hogy a lány nyomulni fog most is, mert nem adja fel, a baratom pedig teljesen haverkent tekint ra, néha szerintem le sem esik neki, hogy nyomul ra, tetszeni pedig nem tetszik neki. (A szépség relatív, en senkit nem szoktam csunyanak nevezni, de tényleg nem egy szépség). Láttam egy csoportkepet amin mindenki osszekarolva áll, azonban a baratom es ez a lány külön állnak toluk es a baratom atkarolja a lányt. Elbizonytalanított a kep. Nem kerdeztem ra, volt e köztük valami, elso a bizalom, de a baratom megint nagyon sokat ivott, Kitudja mi történt es a lány most karorvend. Mar csak azert is rosszul esik a kép, mert nekik nincs közös, most meg bárki azt hiheti, hogy ok járnak ha felteved Facebookra. Kicsit kiakadtam, nem említettem a baratomnak, mert nem tudom, hogy említhetném, anélkül, hogy feltekenynek gondolna. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Mindketten húsz évesek vagyunk.
Köszönöm a valaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!