Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért oszt meg a barátom állandóan depressziós zenéket az fb-n?
Én is állandóan, ha úgy tetszik mások számára depressziós, metál zenéket osztok meg. Nekem simán a zenei stilusomat tükrözi. És persze a jelentést is magába hordozza, de ami depressziv tartalmú, nem biztos, hogy azt a részt érti belőle, mint amit te.
Pl. van a Leander Rising - Győzelem nélkül száma.
Értheted a szövegéből azt is, hogy "Akárhányszor elestem, mindig tudtam fel kell kelnem, akárhányszor felkeltem, megtanultam hogy kell esnem" vagy van benne "Győzelem nélkül hideg hús vagyok, csontok nélkül.
A fény az alagút végén csak távolodik".
Szempont kérdése szerintem. :)
Hát, ha hetente csinál ilyesmit, akkor azért az nem egy vaszizdasz.
Persze ha viszont feszt ilyesmit hallgat, az azért már jelenthet valamit: valószínűleg valami olyan problémája akad(t), amivel - eddig legalábbis - nem bírt el. (Vagy éppenséggel ilyen problémát keres.)
De ezt igazából tényleg ő tudja megmondani pontosan.
Neked lehet az,neki meg nem.
Én is szeretek egy csomó olyan számot,amitől más eret vágna.
Pl. Soundgarden-Black hole sun. Másnak nyomasztó,engem kihoz a depiből.
Meg ha már Leander,akkor a Hóvirág. Az nagyon "sötét" és mégis jó. Legalábbis nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!