Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg hogy van telefonom amiről tudok netezni is? (A kérdés oka és a többi lent. )
Áprilisban lett volna az efordulonk, telefont vettem neki ajándékba de mégcsak megünnepelni se akarta azon a hetvegen es utana is mind3 hetvegen a haverjaval ivott es lemondtam a dologról hogy még megünnepeljük. hát óriási vita lett emiatt, vett magának egy telefont is igy en mar meg se mertem (valahol már nem is akartam )megmondani hogy mit szerettem volna adni neki. azota amikor dolgozom meg epp nincs otthon használom a telefont amit adni akartam neki, de megmondani, elővenni elotte nem merem
hogy mondjam meg neki hogy ne az legyen hogy e titkoloztam meg hazudtam meg ilyesmi?! tudom el kellett volna mar mondanom neki, de nem tudom hogyan :(
Te jó ég, el sem hiszem, hogy ilyen létezik!
Meg akarod lepni, készülsz a szülinapjára, ő lesz@rja mindenzt, és még te vagy betojva, hogy hogy vedd elő a telót? Én mindjárt másnap az orra alá vágtam volna, hogy nézd, ezt kaptad volna de most már az enyém :D
Meg mi az hogy nem enged netezni?? Miért tűröd? Komolyan, mi szükséged van neked erre az egészre?
El kell hinned, hogy te ennél sokkal TÖBBET ÉRSZ és sokkal TÖBBET ÉRDEMELSZ!!! Ez a s..fej a kisújjadig nem ér fel!
Ezt mondogasd magadban, szívd fel magad, és küldd el a búbánatba. Komolyan!
Lehet most úgy érzed hohy jaj de hát szeretem, de a fenéket. Csak ad némi biztonság érzetet hogy van kihez haza menni, de nem vagy boldog, szinte rettegsz ebben a kapcsolatban. 2 hónap alatt nem merted elmondani neki a telefont...Teljesen alá rendeledagad neki. Nem szabad! Hidd el utána felszabadultnak érzed majd magad, megszűnik az állandó nyomás, végre önmagad lehetsz. És hidd el, seccperc alatt találsz mást, ennél ezerszer jobbat.
na mar tudja :/ kb a reakcioi pont amikre számítottam :/ en vagyok a legrosszabb ember nem lehet bizni bennem stb stb
azt mondta tudta csak kivancsi volt mikor mondom meg hogy megtartottam :/
csak mar kerdeztem en mit van még ő felhaborodva mikor o nem volt hajlando 1 napot se az evfordulonkra szanni :/
Amikor egy gödörben vagy az első dolog, hogy hagyd abba az asást!
Szerintem te már latod, hogy gödörben vagy de dolgozol tovább.
Se ez a pasi se ez az idő nem alkalmas arra a munkára amit te most teszel.
Keress segítséget akivel rendbe hozozod magad, hogy amit hiszel, látsz az egyezzen a "valósággal" így az munkád eredménye is olyan lesz mint amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!