Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg hogy van telefonom amiről tudok netezni is? (A kérdés oka és a többi lent. )
Áprilisban lett volna az efordulonk, telefont vettem neki ajándékba de mégcsak megünnepelni se akarta azon a hetvegen es utana is mind3 hetvegen a haverjaval ivott es lemondtam a dologról hogy még megünnepeljük. hát óriási vita lett emiatt, vett magának egy telefont is igy en mar meg se mertem (valahol már nem is akartam )megmondani hogy mit szerettem volna adni neki. azota amikor dolgozom meg epp nincs otthon használom a telefont amit adni akartam neki, de megmondani, elővenni elotte nem merem
hogy mondjam meg neki hogy ne az legyen hogy e titkoloztam meg hazudtam meg ilyesmi?! tudom el kellett volna mar mondanom neki, de nem tudom hogyan :(
Húha. Olyan embernek tűnsz, aki három év múlva bocsánatot fog kérni, amikor a pasija kiveri a fogait.
>en mar meg se mertem
>de megmondani, elővenni elotte nem merem
Hogy engedhetitek, hogy egy kapcsolatban ne merj BÁRMIT kimondani, felhozni, megkérdezni? Már ebből ordít, hogy áldozat-típus vagy. Vigyázz magadra.
>hogy mondjam meg neki
Így: "Én használom a telefont, amit neked akartam adni, mert te közben vettél magadnak telefont." Mi ebben a nehéz, mitől félsz?
>ne az legyen hogy e titkoloztam meg hazudtam meg ilyesmi?!
Érdemes például nem titkolózni és nem hazudni.
De amúgy nehogy már te érezd rosszul magad, ha őt nem érdekelte az evfordulótok, amire készültél.
Állj elé és határozottan mond meg az igazat. Ennyi. Ha balhézik akkor meg megmutathatod neki merre van az ajtó. Vagy kisétálsz rajta te.
De komolyan, neked arra lenne szükséged, hogy ez az uralom megszűnjön. Neked valami hihetetlen módon nincs szavad ebben a kapcsolatban. Minden úgy van ahogy az a barom pasid akarja. Tojik az évfordulótokra, rád, inkább haverozik állandóan, veled nem foglalkozik, de azért te ne netezzél meg ne legyen ilyen telód... Jesszus..szerinted ez normális??? Ez így van rendjén? Konkrétan lábtörlőnek kezel kb.
Miért nem hagyod már ott a banatba?
"raadasnak azt sem szereti ha netezek "
Rúgd már ki ezt a faxt!
Hihetetken mibe belemennek egyes nők.
Te idióta vagy, már ne is haragudj.
Komolyan képes vagy együtt lenni olyannal, aki leszarja a fejedet? hát, gratulálok, én az ilyen embert kivágnám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!