Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg hogy van telefonom amiről tudok netezni is? (A kérdés oka és a többi lent. )

Figyelt kérdés

Áprilisban lett volna az efordulonk, telefont vettem neki ajándékba de mégcsak megünnepelni se akarta azon a hetvegen es utana is mind3 hetvegen a haverjaval ivott es lemondtam a dologról hogy még megünnepeljük. hát óriási vita lett emiatt, vett magának egy telefont is igy en mar meg se mertem (valahol már nem is akartam )megmondani hogy mit szerettem volna adni neki. azota amikor dolgozom meg epp nincs otthon használom a telefont amit adni akartam neki, de megmondani, elővenni elotte nem merem

hogy mondjam meg neki hogy ne az legyen hogy e titkoloztam meg hazudtam meg ilyesmi?! tudom el kellett volna mar mondanom neki, de nem tudom hogyan :(

2017. jún. 23. 12:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%

Ne xarozz. Vedd használatba azt a mobilt aztán van egy jó telefonod.

30/f

2017. jún. 23. 12:11
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Egy olyan pasi miatt aggódsz aki az évfordulótokra tette nagyívben, mert állandóana haverjaival kocsmázik? Jól értem?
2017. jún. 23. 12:14
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, kérdező, de itt szerintem nem a telefon a legnagyobb gond...
2017. jún. 23. 12:16
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem, tenyleg nem a telefon a legnagyobb gond, csak nem tudom hogy vigyem haza. unom a felesleges vitákat és ismerem annyira hogy elkezdene kombinálni ha hazavinnem, pedig nem csinaltam semmi olyat ami neki rosszul eshetns, sőt neki szántam csak őt nem érdekelte :/
2017. jún. 23. 12:18
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi a rákért vagy egy olyan kapcsolatban ahol félned kell a másik reakciójától???
2017. jún. 23. 12:32
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Mond ezt: Vettem egy telefont magamnak, mert cfsak egy régi xar volt.

Amúgy minek vagy vele?

2017. jún. 23. 12:39
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy csodás kapxsolat lehet... menekülnöd kéne belőle, ha azon kell gondolkoznod, hogy ezt nem meres megmondani.
2017. jún. 23. 12:41
 8/27 Bence_ ***** válasza:
Minek vagy egy ilyen kapcsolatban?
2017. jún. 23. 12:52
 9/27 anonim ***** válasza:
60%

De miért baj ha veszel magadnal egy új telót? Ha ez problémát jelent, akkor azzal a kapcsolattal nagyon nagy bajok vannak.

Meg amúgy is látszik a leírasokból hogy gáz az egész kapcsolat. Hétvégenze állandóan haverozik, inkább mint hogy veled ünnepeljen, aztán még a telefont is rettegsz haza vinni. Vicc. Most komolyan, minek szenvedsz egy ilyen kapcsolatban?

2017. jún. 23. 12:52
 10/27 anonim ***** válasza:
Hát ezt rettenetesen nehéz volt értelmezni.
2017. jún. 23. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!