Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg hogy van telefonom amiről tudok netezni is? (A kérdés oka és a többi lent. )
Áprilisban lett volna az efordulonk, telefont vettem neki ajándékba de mégcsak megünnepelni se akarta azon a hetvegen es utana is mind3 hetvegen a haverjaval ivott es lemondtam a dologról hogy még megünnepeljük. hát óriási vita lett emiatt, vett magának egy telefont is igy en mar meg se mertem (valahol már nem is akartam )megmondani hogy mit szerettem volna adni neki. azota amikor dolgozom meg epp nincs otthon használom a telefont amit adni akartam neki, de megmondani, elővenni elotte nem merem
hogy mondjam meg neki hogy ne az legyen hogy e titkoloztam meg hazudtam meg ilyesmi?! tudom el kellett volna mar mondanom neki, de nem tudom hogyan :(
Ne xarozz. Vedd használatba azt a mobilt aztán van egy jó telefonod.
30/f
Mond ezt: Vettem egy telefont magamnak, mert cfsak egy régi xar volt.
Amúgy minek vagy vele?
De miért baj ha veszel magadnal egy új telót? Ha ez problémát jelent, akkor azzal a kapcsolattal nagyon nagy bajok vannak.
Meg amúgy is látszik a leírasokból hogy gáz az egész kapcsolat. Hétvégenze állandóan haverozik, inkább mint hogy veled ünnepeljen, aztán még a telefont is rettegsz haza vinni. Vicc. Most komolyan, minek szenvedsz egy ilyen kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!