Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja, hogy elmenjek a Balaton Soundra, nektek férfiak erről mi a véleményetek?
Idén megyek először a zenei fesztivàlra ( Balato Sound) egy fiúval mennék pontosabban a kollégámmal, már terveztem,hogy megyek és régóta el akartam menni. A kollégámnak jönne még pár ismerőse ha jól tudom akkor két barátja. Már minden levan fixálva és szóltam a barátomnak is,hogy erre szeretnék majd elmenni. Nem akart velem jönni, mert eléggé rossz véleménye van ezekről a fesztiválokról. Ő már volt egyszer és szerinte az nem a zenéről szól,hanem egészen másról. Mindenki szerinte fűvel fával...és ő is kihasználta a lehetőséget 2 lànnyal is szexelt. ( akkor mi még nem járunk, szingli volt) Mesélte,hogy rengeteg lány kihívó és volt aki oda ment hozzà és nem kertelt megkérdezte tőle a lány,hogy "dugunk"? Állítólag igénytelenek sokan, mindenki részeg, az emberek a világukról nem tudnak stb. A haverjai is amikor meséltek nekem, a lànyokról úgy beszéltek mint a rihe rongyokról. És utólag elszomorítanak tartják,hogy a nők viselkedése mennyire kiakasztó. Azt mondták,hogy ők úgy indultak el,hogy jól érzik magukat, lesz zene,pia de nem fognak rá startolni senkire sem, mert még óvszerban sem du-nak meg egy ottani csajt. Mégis mindegyikük szexelt és sokszor a lányok mennek oda a sràcokhoz,olyan szövegekkel,hogy le-nálak meg ilyesmi és tánc közben is oda forog hozzád egy csaj aztán simán lekap.
Na mondom oké. Akkor nem megyek, de aztán a kollégám mesélt,hogy amúgy valóban ez van ott, de van pàr kivétel aki tényleg azért megy el,hogy megnézze az előadókat,fellépőket. Egyedül nem mentem volna,a barátnőm nem mehet, mert a pàrja lebeszélte róla.
A barátom iszonyú mérges, dühös, hogy már megvettem a jegyeket is és elmegyek. Tudta,hogy megveszem a jegyeket,szóltam neki erről, de mindig csak próbált lebeszélni óvatosan, nem tàmadott le. Beszéltem vele, kértem,hogy nyugodjon meg, nagyon szeretem őt, nem fogok semmit csinàlni, többször is kértem,hogy jöjjön el, de nem is tudna velem tartani mert dolgozik, szabadsàgot sem tud most kivenni. Én megoldottam nagy nehezen és 4 napról lenne szó. A barátom nagyon kivan akadva és nem bízik bennem. Csak azért nem, mert van pár lány aki fűvel fàval csinàja..? Hihetetlen ez, de komolyan. Mert nem adtam okot a bizalmatlanságra és azért,mert hát ha...inkább ne menjek. Ez nekem nagyon rosszul esett. És a barátai is úgy gondolják ez hiba lenne, mert lehet a férfi fog rám mozdulni vagy erőszakoskodik majd valaki stb. Épp ezért nem mennék egyedül, engem nem érdekelnek ezek a dolgok, a gyomrom felfordul az egésztől. De nagyon várom már,hogy mehessek. Még csak alkoholt sem fogyasztok amúgy, mert epilepsziás vagyok és nagyon erős gyógyszert kell szednem. Ha pedig iszok és nem keveset, akkor a gyógyszer nem hat, akkor pedig rohamom lenne. Úgy hogy semmiképp nem iszok alkoholt sem. Különben egy könyv moly vagyok, csöndes és nem csalnám meg a barátomat soha, mondjon bàrki bàrmi!! Vigyàznék magamra nagyon. És ezutàn jönnék haza aztàn munka mellett az egész nyaramat a párommal tölteném. Mivel nyugtathatnám meg? Hogy ne haragban vàljunk el? A baràtnőm is amúgy úgy nézki..mintha inkább a többiek pàrtját fognà és szerinte se kéne elmennem. Annyit tudnék csinálni végső esetben,hogy egy ismerősömnek adom a jegyemet és mehetne a kollégàmmal. De ez csak akkor,ha nem tudok sürgőssen nevezőre jutni a pàrommal. Nagyon félek, és döntésképtelen vagyok, nem tudom mit kéne mondanom neki,hogy bízzon bennem jobban? Ötlet? Tanács?vélemény?
L/22
Nem értetted meg... mindegy,csak majd ne gyere vissza rinyálni, ha szétdugtak a "nagybecsű" kollégák. Mert te nem iszol, és "tudsz magadra vigyázni".
Ja, míg az egyk le nem fog.
Oké, értem
Nem menjek el mert HÁT HA ELŐ FORDULHAT,hogy megerőszakolnak, lefognak,leitatnak stb.
Ezen az alapon nem kéne menni buliba sem, a nyílt utcàra sem, se sehova. Hát igen tökjó,hogy ennyire féltitek a másikat.
Kb így.
Jajj kicsim ne menj el kérlek, úgy is meg*nak vagy majd megerőszakol valaki, holtan találnak aztán akkor mi lesz? Hm? Nem mondhatom el neked,hogy nekem volt igazam!
49-es vagyok,
akkor menjél, mit bánom én... buta 3,14sa vagy.. ennyi.
Annyi különbséggel, hogy a buli azért jóval kisebb és az utcai járókelők többnyire józanok. Tudod a közterület meg az alkoholfogyasztás, garázdaság, csendháborítás nem barátok. A párod rendőr, kérdezd meg.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!