Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom, hogy elmenjek a nagymamája temetésére?
Kívülről erősnek akar látszani, pedig simán lehetséges,
hogy összeomlott, és a temetésen ez fokozottan elő fog
jönni. Legegyszerűbb ötlet, hogy nem akarja, hogy gyen-
gének lásd.
Nem, ez nem lehetséges, mert sajnos voltak már együtt nagyon kemény időszakaink.. mindketten láttuk a másikat összetörni, sírni, zokogni... szóval abban biztos vagyok, hogy nem ez az oka.
Megérteném, ha azt hozná fel indoknak, hogy az anyukája miatt ne.. mert szeretnének szűk családi körben gyászolni, stb.. de nem erről van szó! Mert akkor mondta volna, hogy jó lett volna ha mellettem vagy, de a távolság miatt ne gyere inkább el, mert szeretnék a temetés után a családom mellett lenni. Vagy valami ilyesmi.. de nem, neki egyáltalán meg sem fordult a fejében, hogy én ott legyek. Teljesen azt érzem, hogy nem tartozok a családjukhoz. Az meg tényleg rém kellemetlen, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy én nem akartam menni.....
Lemegy a temetés, és egy-két héttel utána rákérdezel, mi volt ez.
Mert furcsa, főleg, hogy ismerted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!