Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom, hogy elmenjek a nagymamája temetésére?
Akkor még nem is biztos, hogy van miről beszélni. Majd eldöntik, hogy szeretnék a temetést. Lehet, hogy utána szeretnének valami ebédet/vacsorát, állófogadást, azt is kalkulálják, hogy azt hány főre tehetik meg, beleférnek-e mások is vagy csak a szűk család, ha másokat is meghívnak, hány embert kell elszállásolni, arra van-e kapacitás.
Nekem holnap temetik az anyai nagyapámat, már hónapok óta labilis volt az állapota, várható volt, hogy nem tudják sokáig életben tartani, szóval nagymamám már az elmúlt 1-2 hónapban leszervezte, hogy lesz, amint bekövetkezik, hogy ne akkor kelljen, terveztek, hogy kikkel számoljanak, egyeztettek, ki tudna ott lenni, ki nem, itt a temetés után lesz egy vacsora. A szüleimnek és nekem szállás kell, mert nem ott élünk (én holnap kb. 4 órát fogok vonatozni odafelé), anyám húgának és a fiának szintén szállás kell éjszakára, mert ők meg Svédországban élnek durván 10 éve, ők tegnap utaztak haza onnan, nekik is szállás kell. És ez még csak a szűk család egy része. A testvérem nem tud ott lenni, bár terv szerint beleszámolták, csak ő meg külföldi kiküldetésben van és nem tudott hazajönni.
Szóval nem kell ezen fennakadni, ha ezt adott esetben jobban megszervezik, és nem csak úgy összecsődítik a népet a temetőbe.
De mi nem élünk együtt! Mindketten a szüleinkkel élünk még! Szóval nem arról van szó, hogy amúgy is főzne meg készülne, mert jönnek a gyerekek.... Épp azt nem akarom, hogy szegény "anyósjelöltem" most veszítette el nemrég az édesanyját, és a temetése napján még miattam készüljön. Hiába is mondanánk neki, hogy ne készüljön miattam, meg már ezeregyszer voltam náluk, azért csak nem vagyok a családtagja, se a menye, se az unokái anyja... De egyébként igen, én is így gondolom, hogy ennyi év után nem kell meghívó.. evidensnek tartottam, hogy én is megyek, mivel nem csak járogatunk..
(Amúgy valamit félre olvastál, sehol nem írtam, hogy 6 éve lennénk együtt, és nem is 6 éve vagyunk együtt, de ez a lényegen nem változtat. 4 éve vagyunk egy pár. Nem élünk együtt, mert mindketten tanulunk még, de ettől függetlenül komolynak gondoltam /eddig/ a kapcsolatunkat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!