Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja, hogy elmenjek a Balaton Soundra, nektek férfiak erről mi a véleményetek?
Idén megyek először a zenei fesztivàlra ( Balato Sound) egy fiúval mennék pontosabban a kollégámmal, már terveztem,hogy megyek és régóta el akartam menni. A kollégámnak jönne még pár ismerőse ha jól tudom akkor két barátja. Már minden levan fixálva és szóltam a barátomnak is,hogy erre szeretnék majd elmenni. Nem akart velem jönni, mert eléggé rossz véleménye van ezekről a fesztiválokról. Ő már volt egyszer és szerinte az nem a zenéről szól,hanem egészen másról. Mindenki szerinte fűvel fával...és ő is kihasználta a lehetőséget 2 lànnyal is szexelt. ( akkor mi még nem járunk, szingli volt) Mesélte,hogy rengeteg lány kihívó és volt aki oda ment hozzà és nem kertelt megkérdezte tőle a lány,hogy "dugunk"? Állítólag igénytelenek sokan, mindenki részeg, az emberek a világukról nem tudnak stb. A haverjai is amikor meséltek nekem, a lànyokról úgy beszéltek mint a rihe rongyokról. És utólag elszomorítanak tartják,hogy a nők viselkedése mennyire kiakasztó. Azt mondták,hogy ők úgy indultak el,hogy jól érzik magukat, lesz zene,pia de nem fognak rá startolni senkire sem, mert még óvszerban sem du-nak meg egy ottani csajt. Mégis mindegyikük szexelt és sokszor a lányok mennek oda a sràcokhoz,olyan szövegekkel,hogy le-nálak meg ilyesmi és tánc közben is oda forog hozzád egy csaj aztán simán lekap.
Na mondom oké. Akkor nem megyek, de aztán a kollégám mesélt,hogy amúgy valóban ez van ott, de van pàr kivétel aki tényleg azért megy el,hogy megnézze az előadókat,fellépőket. Egyedül nem mentem volna,a barátnőm nem mehet, mert a pàrja lebeszélte róla.
A barátom iszonyú mérges, dühös, hogy már megvettem a jegyeket is és elmegyek. Tudta,hogy megveszem a jegyeket,szóltam neki erről, de mindig csak próbált lebeszélni óvatosan, nem tàmadott le. Beszéltem vele, kértem,hogy nyugodjon meg, nagyon szeretem őt, nem fogok semmit csinàlni, többször is kértem,hogy jöjjön el, de nem is tudna velem tartani mert dolgozik, szabadsàgot sem tud most kivenni. Én megoldottam nagy nehezen és 4 napról lenne szó. A barátom nagyon kivan akadva és nem bízik bennem. Csak azért nem, mert van pár lány aki fűvel fàval csinàja..? Hihetetlen ez, de komolyan. Mert nem adtam okot a bizalmatlanságra és azért,mert hát ha...inkább ne menjek. Ez nekem nagyon rosszul esett. És a barátai is úgy gondolják ez hiba lenne, mert lehet a férfi fog rám mozdulni vagy erőszakoskodik majd valaki stb. Épp ezért nem mennék egyedül, engem nem érdekelnek ezek a dolgok, a gyomrom felfordul az egésztől. De nagyon várom már,hogy mehessek. Még csak alkoholt sem fogyasztok amúgy, mert epilepsziás vagyok és nagyon erős gyógyszert kell szednem. Ha pedig iszok és nem keveset, akkor a gyógyszer nem hat, akkor pedig rohamom lenne. Úgy hogy semmiképp nem iszok alkoholt sem. Különben egy könyv moly vagyok, csöndes és nem csalnám meg a barátomat soha, mondjon bàrki bàrmi!! Vigyàznék magamra nagyon. És ezutàn jönnék haza aztàn munka mellett az egész nyaramat a párommal tölteném. Mivel nyugtathatnám meg? Hogy ne haragban vàljunk el? A baràtnőm is amúgy úgy nézki..mintha inkább a többiek pàrtját fognà és szerinte se kéne elmennem. Annyit tudnék csinálni végső esetben,hogy egy ismerősömnek adom a jegyemet és mehetne a kollégàmmal. De ez csak akkor,ha nem tudok sürgőssen nevezőre jutni a pàrommal. Nagyon félek, és döntésképtelen vagyok, nem tudom mit kéne mondanom neki,hogy bízzon bennem jobban? Ötlet? Tanács?vélemény?
L/22
És ha kompromisszumot kötnétek? Van ezer meg egy fesztivál a nyáron, keressetek olyat, ahová EGYÜTT el tudtok menni.
Nehezen hiszem el, hogy téged fordított helyzetben ez nem zavarna. Tegyük fel, hogy x évvel ezelőtt jártál egy fesztiválon, ahol azt tapasztaltad, hogy mindenki mindenkivel kavar, szexel. Neked is lett volna 2 röpke kalandod annak ellenére, hogy nem úgy mentél oda, hogy dugni fogsz.
Te nem érnél ré az idén, de a párod közölné, hogy egyedüli férfiként, x lánnyal elmenne erre a fesztiválra.
Komolyan nem zavarna? Egy ici-picit sem?
Szia!
Bár írtad, hogy nők ne válaszoljanak, megis ugy erzem irnom kell valamit. En nagyon szerettem volna elmenni Soundra, de sajnos senki nem akart velem jönni, ezért munkát vállaltam ott. Ezek utan persze kiderült, hogy a baratom megy, de mindegy mar nem tudom vissza mondani a munkát. Igaz meg nem voltam, ez lesz az elso fesztiválom, de sokat bulizok/buliztam. Ha megbízható a társaság akikkel mesz, ha tudod hogy veled lesznek, nem hagynak egyedül, segítenek ha baj van en azt mondom menj el. Ha a baratod pedig ennyire féltékeny akkor mond meg neki, hogy menjen el veled. Tény, hogy ensem örülnek ha a baratom bejelentene, hogy harom lannyal megy fesztiválozni, de ilyenkor a minimum az lenne, hogy csatlakozok.
Ülj le vele, mond el neki mennyire szeretnél menni, esetleg erdeklodj nem e megy oda barati társasága, hozzajuk is tudnál csapodni es a baratod is azt érezné, hogy biztonságban vagy.
A tobbi valaszolonak meg csak annyit, hogy legtöbbször minden buli es fesztivál a szexről szól, megis nagyon sokan vannak akik nem csak azert mennek oda. En is megyek, baratom is megy, bízunk egymásban. Ha meg arrol van szo, hogy hárman majd lefogjak a kérdezot meg bedrogozzak akkor szólnék, hogy ez bárhol meg a nyílt utcán is előfordulhat nem kell hozza fesztiválozni menni.
Őszinte leszek, én sem örülnék, ha a párom el akar menni egy ilyen fesztiválra.
DE úgy gondolom, hogyha nem engedem, lelkiismeret furdalást okozok neki,hogy ne menjen, azzal nem oldok meg semmit.
Ha ő menni akar, nem volt még, akkor menjen.Fiatalok vagyunk, te is 22. Ha még nem voltál és érdekelne, akkor mégis mikor menj el rá?30 évesen, amikor már jó eséllyel gyerekeid lesznek ?
Most vagy fiatal,ha érdekel, akkor ne hagyd ki.
Ha meg akarnád csalni, akkor megtehetnéd fesztivál nélkül is. Nem értem miért tart vissza.
Neked kell megtapasztalni és valószínű jövőre azt mondod, hogy kösz de nem megyek arra a fertőre.
De ha kihagyod,akkor jövőre is sóvárogni fogsz és egyre jobban utálni fogod a párod, amiért miatta kihagytad.
Szóval menj szerintem.
Én max annyit tudok tanácsolni, hogy rögtön a 4 napra, elég 1-2 is.
És vigyázz magadra, csakis úgy igyál, hogy előtted tölti ki a pultos.És egy másodpercre se hagyd magára a poharad.
A legjobb, ha olyan üveges kólát vagy sört vagy cidert veszel, amit a pultos bont ki előtted, vagy te magad.
Tényleg veszélyes egy nőnek ebből a szempontból,szóval vigyázz magadra.
De beszélj a barátoddal, értse meg, hogy nem tarthat vissza, ő is volt.
Beszéltem vele erről, kis milliószor, de nem tudtam meggyőzni.
Akikkel megyek azok csak kísérők inkább. Mert nem ismerem őket. Csak a kollégámat, de màsik két férfit nem, de lehet még jön pár barátja. Nem tudom hányan leszünk. Csak a kollégámmal vagyok jóban, de nem kell vigyàzni rám. Annyira nem akarok hozzájuk csapódni, idegenekkel lenni. Nem kell egy helyen tolonganunk, meg ők szerintem nem fogjàk az egészet végig hallgatni, hanem majd mennek piálni, stb de mégis tudom,hogy ott lesznek valahol,úgyhogy nem egyedü leszek tényleg. És 3-om sátor lesz, akkor is velük maradok, nem bántana senki sem így.
Mert nem tud szabadságot kivenni most!!! Rendőr.
Nem iszok alkoholt picit sem. A betegségem miatt szedek gyógyszert, de ha alkoholt fogyasztok, akkor nem hatna a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!