Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a barátom nélkül bulizni? (a többi lent)
Ősztől egyetemre megyek egy más városba és kollégiumban fogok lakni, de hétvégente haza fogok jönni. A barátomat zavarja, hogy ismeretlen személyekkel fogok együtt lakni, mivel nagyon féltékeny (hiába mondtam neki, hogy csak lányok leszünk).
Elmennék szivesen bulizni, mert szoktak tartani egyetemistáknak hétköznap bulikat, de a barátom nem enged, mert szerinte neki ott a helye ahol én vagyok. Elhivni nem tudom, mert ő dolgozik. De amúgy se szeret bulizni. Mikor elmegyünk ketten buliba, akkor unja, én mennék táncolni, de ő ne szeret tácolni. Igy én is unatkozom
1. a barátodnak önbizalomhiánya van és nem bízik benned, a féltékenység róla szól, és nem rólad
2. ő nem tilthat meg neked semmit
3. naná, hogy menj el, szabad ember vagy, úgyis tudod, hogy nem fogod őt megcsalni
4. ha hisztizik, és nem ért a szép szóból, akkor szakíts vele, mert hosszú távon a féltékenység megöli a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!