Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akarja, hogy elmenjek a Balaton Soundra, nektek férfiak erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Idén megyek először a zenei fesztivàlra ( Balato Sound) egy fiúval mennék pontosabban a kollégámmal, már terveztem,hogy megyek és régóta el akartam menni. A kollégámnak jönne még pár ismerőse ha jól tudom akkor két barátja. Már minden levan fixálva és szóltam a barátomnak is,hogy erre szeretnék majd elmenni. Nem akart velem jönni, mert eléggé rossz véleménye van ezekről a fesztiválokról. Ő már volt egyszer és szerinte az nem a zenéről szól,hanem egészen másról. Mindenki szerinte fűvel fával...és ő is kihasználta a lehetőséget 2 lànnyal is szexelt. ( akkor mi még nem járunk, szingli volt) Mesélte,hogy rengeteg lány kihívó és volt aki oda ment hozzà és nem kertelt megkérdezte tőle a lány,hogy "dugunk"? Állítólag igénytelenek sokan, mindenki részeg, az emberek a világukról nem tudnak stb. A haverjai is amikor meséltek nekem, a lànyokról úgy beszéltek mint a rihe rongyokról. És utólag elszomorítanak tartják,hogy a nők viselkedése mennyire kiakasztó. Azt mondták,hogy ők úgy indultak el,hogy jól érzik magukat, lesz zene,pia de nem fognak rá startolni senkire sem, mert még óvszerban sem du-nak meg egy ottani csajt. Mégis mindegyikük szexelt és sokszor a lányok mennek oda a sràcokhoz,olyan szövegekkel,hogy le-nálak meg ilyesmi és tánc közben is oda forog hozzád egy csaj aztán simán lekap.

Na mondom oké. Akkor nem megyek, de aztán a kollégám mesélt,hogy amúgy valóban ez van ott, de van pàr kivétel aki tényleg azért megy el,hogy megnézze az előadókat,fellépőket. Egyedül nem mentem volna,a barátnőm nem mehet, mert a pàrja lebeszélte róla.

A barátom iszonyú mérges, dühös, hogy már megvettem a jegyeket is és elmegyek. Tudta,hogy megveszem a jegyeket,szóltam neki erről, de mindig csak próbált lebeszélni óvatosan, nem tàmadott le. Beszéltem vele, kértem,hogy nyugodjon meg, nagyon szeretem őt, nem fogok semmit csinàlni, többször is kértem,hogy jöjjön el, de nem is tudna velem tartani mert dolgozik, szabadsàgot sem tud most kivenni. Én megoldottam nagy nehezen és 4 napról lenne szó. A barátom nagyon kivan akadva és nem bízik bennem. Csak azért nem, mert van pár lány aki fűvel fàval csinàja..? Hihetetlen ez, de komolyan. Mert nem adtam okot a bizalmatlanságra és azért,mert hát ha...inkább ne menjek. Ez nekem nagyon rosszul esett. És a barátai is úgy gondolják ez hiba lenne, mert lehet a férfi fog rám mozdulni vagy erőszakoskodik majd valaki stb. Épp ezért nem mennék egyedül, engem nem érdekelnek ezek a dolgok, a gyomrom felfordul az egésztől. De nagyon várom már,hogy mehessek. Még csak alkoholt sem fogyasztok amúgy, mert epilepsziás vagyok és nagyon erős gyógyszert kell szednem. Ha pedig iszok és nem keveset, akkor a gyógyszer nem hat, akkor pedig rohamom lenne. Úgy hogy semmiképp nem iszok alkoholt sem. Különben egy könyv moly vagyok, csöndes és nem csalnám meg a barátomat soha, mondjon bàrki bàrmi!! Vigyàznék magamra nagyon. És ezutàn jönnék haza aztàn munka mellett az egész nyaramat a párommal tölteném. Mivel nyugtathatnám meg? Hogy ne haragban vàljunk el? A baràtnőm is amúgy úgy nézki..mintha inkább a többiek pàrtját fognà és szerinte se kéne elmennem. Annyit tudnék csinálni végső esetben,hogy egy ismerősömnek adom a jegyemet és mehetne a kollégàmmal. De ez csak akkor,ha nem tudok sürgőssen nevezőre jutni a pàrommal. Nagyon félek, és döntésképtelen vagyok, nem tudom mit kéne mondanom neki,hogy bízzon bennem jobban? Ötlet? Tanács?vélemény?

L/22

2017. jún. 22. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/247 anonim ***** válasza:
67%
Négy vadidegen pasival mész dugni? Az merész! Melyik lukban lesznek ketten?
2017. jún. 22. 13:45
 32/247 anonim ***** válasza:
87%

De az Ég áldjon meg tényleg nem látod, hogy mennyire nyilvánvaló okok miatt nem enged el?

Behalok...

Huszonkét éves lány vagy és nem érted, hogy mit magyaráz itt sok ember, ami egyébként üvölt a szituációról???

Egyedüli lányként elmész egy kollégáddal és két IDEGEN férfival (Plusz még bárkivel, aki jön, mert azt se tudod, hogy ki az, aki megy), Egy olyan fesztiválra, ahol az emberek 90%-a iszik, drogozik, és megdugja a galambot röptében.

Szerinted az a sok férfi nem fog rád mozdulni? Szerinted az alkohol miatt nem lesznek kicsit kanosabbak? szerinted a négy nap alatt nem lesz olyan, hogy kedvet kapnak hozzád, és éppen egyedül leszel hármójukkal? Szerinted meg tudod magad védeni egy rakás idegen elől, úgy hogy csak egy embert ismersz a sok közül?

Tényleg ilyen naiv vagy? És ha nem iszol alkoholt? Nem rajtad múlik, hogy ők erőszakosak lesznek-e vagy sem.

egy nő. három férfi. Szex-fesztivál. alkohol és drogok. négy nap. közös szállás. Ennyi a lényeg. Ezek tények, és ezt látja a barátod, itt sok ember, és én is. Meg nagyjából minden felnőtt, aki elolvassa ezt a kérdést.

Meg egy naiv huszonévest, aki még nem volt bulikban, és a Soundon akar kezdeni négy napig, ahova idegen férfiakkal megy.

Ennyit látunk.

2017. jún. 22. 13:45
 33/247 A kérdező kommentje:

Oké, értem mindegy nem vagyok kqva nem akartam senkivel se szexelni. Tényleg nem ezért mentem volna. De savazàs nem érdekel és a betegségemmel sem kéne szivatni szerintem.

A barátnőmtől akartam segítséget, tanácsot kérni, de ő inkább így utólag ellenzi. Tanàcsot akartam kérni, nem a minősítés érdekelt volna. Amúgy azért köszi a vàlaszokat.

2017. jún. 22. 13:52
 34/247 A kérdező kommentje:
Értem már rendben akkor
2017. jún. 22. 13:54
 35/247 anonim ***** válasza:
68%

Ha az én csajom lennél, én kivágnálak, mint a hasmenés macskát. Aztán onnantól mehetsz soundozni.

Konkrétan nem fogod fel, hogy nem benned nem bízik, hanem a többi emberben.

De ahogy elnézem a válaszaid, te pont arra vágysz, hogy 8-10 vadidegen kisámfázzon.

"Ott lesznek valahol ők is, tehát nem egyedül megyek, de nem akaszkodok rájuk, de vigyáznak rám, de együtt megyek a kollégámmal, de azt se tudom, hány idegen férfi jön velünk, tudok magamra vigyázni, azért megyek vadidegen férfiakkal kúrófesztiválra"

Te leszel az egyetlen csaj. Senki se viszi a barátnőjét. 4 szingli pasi. Biztos nem azért visznek téged, hogy legyen kivel szexelni, á dehogy.

2017. jún. 22. 14:00
 36/247 anonim ***** válasza:
75%

Voltam már soundon, a barátaim is voltak. Voltunk volton és szigeten is.

Csak az megy szexelni meg drogozni, aki otthon is szexre keres partnert, meg otthon is drogozik.

Nincs ott semmi. Dög meleg van nappal, alig vannak, este egy csomó félmeztelen ember, vegyes társaság, ha palackos vizet iszol semmi bajod nem lesz. Mondjuk 4 nap szerintem sok, de a fesztiválhangulat nagyon kellemes tudni lenni.

Felnőtt vagy, tudsz vigyázni magadra szerintem.

Amiért én jobban szeretem a fesztiválokat, az a tér. Egy szórakozóhelyen többen fogdosnak meg, mint nyílt terepen. Nem mész be középre és kész.

Félt a barátod, hogy rávesz valaki, hogy megcsald.

Ne ebben a közegben keress embereket, mert itt egyoldalú válaszokat fogsz kapni.

Sokan szexelnek, de nem feltétlen idegenekkel, a legtöbben a párjukkal mennek.

Szerintem el fog kapni a hangulat gyorsan, de gyorsan ki is ábrándulsz. Egy este nekem elég szokott lenni.

2017. jún. 22. 14:05
 37/247 anonim ***** válasza:
30%
31-es nagyon korrektül leírta.. én sem írhattam volna szebben.
2017. jún. 22. 14:06
 38/247 anonim ***** válasza:
37%

"Konkrétan nem fogod fel, hogy nem benned nem bízik, hanem a többi emberben."

LOL, Ez a világ egyik legostobább szövege, hagyjuk már. Nem értem egyesek miért tekintenek a párjukra úgy, mint valami akaratgyenge szobanövényre, aki képtelen magára odafigyelni és nemet mondani. Biztosan azért megy a kolléga, hogy utána megerőszakolhassa a haverokkal, nem fog véletlenül se minimum az állásába kerülni.. A s-ggetek simán megirigyelné azt a sok ostoba szart, amit képesek vagytok idehányni tanács gyanánt.

2017. jún. 22. 14:07
 39/247 A kérdező kommentje:
Oké,megértettem. Nem kell leírni most mindenkinek,hogy naív vagyok dni mennék úgy is és így tovàbb.
2017. jún. 22. 14:08
 40/247 A kérdező kommentje:

Azt hiàba írom nektek és mondtam a barátomnak is,hogy tudok vigyázni azért magamra. Azontúl pedig nem csalom meg. Mondtam azt is,hogy a barátnőmmel szerettem volna elmenni. A kollégám az utolsó pillanatban mondta,hogy velük tarthatok, ők tudják már a jàràst és nem leszek egyedül. De tök egyedül nem is mertem volna elutazni egy olyan helyre.

Igazából mindegy is, mert nem igazán akarok menni így, és ugye van kinek oda adnom a jegyemet is akinek szívesen oda adnám.

2017. jún. 22. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!