Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkád milyen hatással van a párkapcsolatodra?
Könyvtáros vagyok, imádom a munkám. :)
Pozitív hatással van a párkapcsolatomra.
Többet szexelünk. Imádja hogy nővérke vagyok.
Én meg imádom hogy mérnök. Ugyanaz a hatás :D
Ugyanúgy vagyok, mint az utolsó válaszoló. Vagyok nappalos és éjszakás beosztásban is, így teljesen felborul a bioritmusom. Sokkal többet alszok a pihenőnapjaimon. Mivel barátom többnyire mar reggel hétkor fent van, nehéz összeegyeztetni a programokat, bár még nem lakunk együtt. Szerencsére veszekedés sose volt belőle, mert értelmes emberek módjára meg tudtuk beszélni, és kompromisszumot kötöttünk.
20N
Hát én is sokat dolgoztam (gyár, 12 óra sokszor), mégis a heteim fénypontja volt az a pár óra, amikor együtt lehettünk.
Most már külföldön élünk, ő 7 ledolgozott óra után hazajön a melóból, én meg csak részmunkaidőzök, heti háromszor 5-6 órát, mert így sokkal jobb.
Ő nem fárad le annyira, én meg így tudok főzni, mosni (ez egy teljes nap), rend van, tisztaság, és este egymással foglalkozhatunk, vagy nyelvet tanulunk, de nem akkor kell nekiállni a kajakészítésnek, pl.
A szex is remek, kb. minden nap 1-2 menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!