Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat minősége ekkora hatással van a viselkedésünkre/állapotunkra?
Nem tudom, ki tapasztalt hasonlót, de az én viselkedésemben hatalmas különbség van attól függően, hogy kivel vagyok párkapcsolatban.
Az utolsó pasim olyan dolgokat hozott ki belõlem, hogy tényleg megijedtem. Bizonytalan lettem, óránként változtattam a véleményem, gyakran volt sírógörcsöm. Felelõtlen döntéseket hoztam, értelmetlen dolgokra akart rávenni, majdnem sikeresen. Szégyelltem magam.
Amióta nem vagyunk együtt, teljesen kiegyensúlyozott vagyok és nyugodt, rendben van az életem.
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Vannak romboló kapcsolatot, negatív emberek - és hibák, hogy ezeket párnak fogadjátok el.
Szerencsére idejében jövő felismerés is van - már akinél.
Hát már hogyne lenne hatással!
Ha egy romboló kapcsolatban élsz, ahol a párod mindig lehúz, akkor elveszíted az önbizalmad, kiegyensúlyozatlan leszel.
Ha egy boldog párkapcsolatban élsz, akkor a párkapcsolaton kívüli életben is boldognak látszol, ez pedig gondolom hatással van az önbizalmadra és a kiegyensúlyozottságodra is.
Sajnos ez 22-es csapdája, mert alacsony önértékeléssel az ember könnyen találja magát egy lehúzó kapcsolatban, míg egészséges önértékelésű ember idejében felismeri, hogy kivel áll szemben.
Tehát ez szerintem inkább belőlünk fakad, mint abból, hogy milyen a párunk. A pár csak az egyébként is fennálló állapotot erősíti fel, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Akkor lett igazán jó párkapcsolatom, amikor önmagammal már teljes mértékben rendben voltam. Azóta viszont egyáltalán nem függ a párkapcsolat milyenségétől a hangulatom, mert a kiegyensúlyozottság forrása BENNEM van. Nehéz helyzetekben is egyensúlyba tudom hozni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!