Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan áll hozzám valójában?
Amit mondd: Szeret,komolyan akar venni,érdeklem,együtt élne velem. Ahogyan viselkedik velem: Nem figyel oda rám, szexelünk, mondtam hogy anyagi gondjaim vannak de nem segít be nekem de zavarja ha a barátaim segítenek nekem, panaszkodik rólam ha meg bánt és úgy forgatja a szavakat hogy őt sajnálják a barátai engem meg meg vessenek.
Szeretem és az érzelmek elvakítanak ezért tettem itt fel a kérdést mit kezdjek vele?
23/N
Ezek után te még szereted? Mennyi ideje vagytok együtt? Abban is biztos vagy, hogy ő szeret?
Úgy látom kimutatni nem tudja, ami elég nagy baj. Ez csak folyton sebzi a kapcsolatot. Amit leírtál, abból az jött le nekem, hogy szexeltek, de nem becsül meg egyáltalán, tehát kihasznál és kisajátít. De cáfoljatok meg, ha nem jól látom.
24F
Igen lehet, csak mást mondd mint amit csinál és ez bosszantó.
És hiába mondtam többszőr is neki hogy a fizetésemből alig jövök ki nem segít nekem egyedül élek és mikor feljár hozzám semmit se hoz egyszer volt egy buta beszólása hogy mért nem főzök mért megyek át a haverjaimhoz enni talán mert hónap vége lett és kifogytam a pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!