Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom túl fiatal hozzám.
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, az elején nem terveztem komolyan, mert úgyis túl fiatal. Ő 21 én 29. Közben mégiscsak együtt maradtunk, eddig minden oké. Viszont ő elég fiatal, egyáltalán nem szeretne még családot, én viszont pár év múlva már szeretnék. Csak ezért szakítsak vele? De hiszen jól érzem magam vele. De így pedig majd leszek 40 éves mire gyerekem lenne. Vagy sz@rjam le ezt az egész gyerek témát, lesz ami lesz alapon? A lényeg, hogy most jól érzem magam.2016. okt. 18. 12:20
1/18 anonim válasza:
Gyerek témát lesz@rni? Lesz ami lesz alapon? Én srácként tudom magamról, hogy szeretnék gyereket és lehetne akármilyen szerelem is, nem mondanék le róla. Egyébként így sok a 8 év, ha még így is, hogy agyilag egy szinten vagytok.
2/18 A kérdező kommentje:
Eddig azon görcsöltem, hogy lassan 30 vagyok és nincs gyerekem, úristen mikor lesz?? Ez rányomta a bélyegét, az eddigi párkapcsolataimra, túl görcsös voltam. Most úgy vagyok vele, nem akarom ezzel magam tovább emészteni.
2016. okt. 18. 12:27
3/18 anonim válasza:
Ha ennyire tudod hogy mit akarsz akkor minek kérdezed?
4/18 anonim válasza:
Bármennyire fájdalmas is (bár ennyiből úgy tűnik, h nem egy mindent elsöprő, "életem szerelme"- kapcsolatról van szó), én szakítanék. A gyermekvállalás olyan sarkalatos pontja egy kapcsolatnak, amiben nem lehet kompromisszumot kötni...
5/18 anonim válasza:
Sz@rj le mindent és érezd jól magad! Így kell ezt! Aztán jöhetnek az újabb tinifiúk, ha már neki öreg leszel. 40-50 ig el lehet így élni... csak minek ugye.
Én az élet minden területén a hosszútávú gondolkodást preferálom. Nem tudok mit kezdeni az éljünk a mának felfogással. Szerintem semmi értelme ennek a kapcsolatnak, de ez csak az én véleményem. Aki l@szarja a dolgokat és a mának él, annak biztos más.
6/18 anonim válasza:
Mit lehetne mondani? Én is így éltem. Mindig a mának. Ettől még lett párom, gyermekem, házam, stb. Addig, még dolgokra görcsöltem, semmi nem jött össze, csak mindig a csalódás.
7/18 A kérdező kommentje:
De eddig pont, hogy úgy keresgéltem, hogy hozzám illő legyen korban, stb... mégse lett belőlük semmi.
2016. okt. 18. 12:45
8/18 A kérdező kommentje:
12:45.ös
Eddig én is görcsösen kerestem a hozzám illő párt, de feladtam.
2016. okt. 18. 12:46
9/18 anonim válasza:
Ebben a korban nagyon nagy különbség, máshol tartotok az életben. 30 felett (ha a fiatalabb fél is több, mint 30) már kisebb jelentősége van. Az én párom is fiatalabb nálam 8 évvel, de mi idősebbek vagyunk és van már gyerek is.
10/18 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Én soha nem tudtam így hozzá állni egy kapcsolathoz, hogy élvezzük de eleve halálra van ítélve. Mindig hosszú távra terveztem. Persze nem mindig rajtunk múlik. Gondold át. Szerintem fájni fog amikor vége lesz és ott leszel újra szinglin, gyerek nélkül, még"idősebben". És az is lehet hogy amíg vele vagy , pont elszalasztasz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!