Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem engedi, hogy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám nem engedi, hogy barátom legyen?!

Figyelt kérdés

Na szóval. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, de apukám idegbajt kapott, amikor megtudta. Állítólag túl kicsi vagyok ehhez, és nem érti mit képzelek magamról. Titokba szoktunk találkozni, mert hozzánk nem jöhet, mert apám azonnal kizavarja a házból. 1 év járás után megvolt az első csók, ami miatt rendesen kaptam otthon (tesóm beköpött). Anyám is apám oldalán áll...

13/l

2015. márc. 14. 13:59
1 2
 1/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
79%
Nincs mas megoldas mint titokban talalkozni.
2015. márc. 14. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
igaza van apádnak
2015. márc. 14. 14:01
 3/16 zsici:D ***** válasza:
39%
Én 13 évesen pokemonoztam a gameboyomon :/
2015. márc. 14. 14:01
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Mi 13 évesen még egymás fejét nyomtuk a homokba és szarral dobáltuk az öregek házát. Hiába, változnak az idők és a prioritások...
2015. márc. 14. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Én 13 évesen keményen maszturbáltam.
2015. márc. 14. 14:02
 6/16 A kérdező kommentje:
2 es. Miért?
2015. márc. 14. 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
még a tojáshéj a seggeden van nem pasizni kéne 13 évesen hanem játszani meg tanulni bőven ráérsz pasizni ha elkezded a közép iskolát én 13 évesen még babáztam meg fogócskáztam nem a f**on járt az eszem de hát már más világ van sajnos...
2015. márc. 14. 14:17
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
jaj ugyan már...NEM 18 éveseknek a kapcsolati szintjére kell gondolni. Komolyan...mind hazudtok ha azt mondjátok, hogy nem "jártatok" senkivel amikor ennyi idősek voltatok, vagy nem tetszett nektek senki.
2015. márc. 14. 14:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a szülők elfelejtik, hogy azzal, ha valamit keményen tiltanak, pont az ellenkezőjét érik el. Az ember nem tehet arról, hogy szerelmes. Ha meg már egy éve együtt vagytok, és csak most volt az első csók, én nem aggódnék a helyükben, mivel láthatóan nem az minden célotok, hogy egy ágyban kössetek ki. Én is voltam szerelmes 13 évesen, sőt, fiatalabb koromban is, sosem tiltották, hogy legyen barátom, csak annyit mondtak, hogy ezzel még ráérek. De nem volt megparancsolva, hogy össze ne merjek jönni valakivel. Jelenleg 20, majdnem 21 éves vagyok, tehát azért nem volt ez annyira régen. (Hozzáteszem, anyum eléggé régimódi, és még így is megértettük egymást.)

Tényleg nincs más megoldás, mint titokban találkoznotok. Vagy még azt tudom tanácsolni, hogy ülj le velük nyugodtan beszélgetni, persze csak külön-külön. Mondd el nekik, hogy nagyon szereted a barátod és mivel már egy éve vele vagy, eddig is tudtál tanulni, nem maradtál le semmiről sem. Ezután sem lesz másképp.

Szurkolok! :)

2015. márc. 14. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:
25%
nem mindenki 13 évesen kezdi el a szexuális életét képzeld el van olyan aki 13 évesen még a gyerekkorát éli mivel az is még 13 évesen...igaza van a lány apjának teljes mértékben hogy nem engedi hogy járjon hozzá a fiú 13 évesen :D ezért lesz az a mai lányokból az hogy 18 éves korukra már kivannak élve mikor igazából akkor kéne nekik elkezdeni élni...ebben a mai világban a 11 éveseknek is barátjuk van meg járnak egymással nevetséges az egész nem kéne h járjon esze még hanem máson...
2015. márc. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!