Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Évek óta meg szeretném nagyobbítani a melleimet, de a barátom nem engedi.
mert lehet h nem szereti az utángyártottat, az is csak made in Taiwan.
Egyébként lehet h neki tetszenek a melleid! És lehet h tényleg jók a melleid csak saját számodra nem.
Nem tudom mekkorák a melleid, vagy h hogy néznek ki, vagy hogy nyúltak e vagy formátlanok e, de ha a méreteről beszélünk csak akkor inkább legyen kisebb mint 2 labda.
(persze ha csak olyan 2 méhcsípésnyi akkor lehet h elfogadom a döntésed)
De amúgy 19 vagy!
azért nem engedi mert neki igy tetszel.
Elfogadott olyannak amilyen vagy ;)
de ha te ettől jobban érzed magad akkor csináltasd meg,de nem híszem hogy örülne neki
Én is pont így vagyok ezzel. Barátom nem örülne neki, azt mondja, hogy oké csináltassam meg, de akkor nélküle. :/
Nekem viszont fontosabb ő, mint a cickóim... 19/L
Szia! :)
Ha plasztikai beavatkozásra gondolsz, jóindulatból mondom, ne csináld, mert iszonyú drága, nem lesznek tõle szebbek a melleid (és hiába nagyobbak), valamint egy idõ után ez igen súlyos egészségügyi következményekkel járhat!
Vannak természetes mellnagyobbítási módszerek, pl. mell masszázs és egyéb gyakorlatok, nagyobbító készítmények stb...
Tudom, nem én vagyok a kedvesed :D, de nem szeretném, ha úgy járnál, mint egy amerikai csaj, hogy az implantátum úgy tönkretette a melleit, hogy majdnem eltávolították azokat :(
Ez komoly!
Ui.: Kérlek, fogadd meg a tanácsom! :)
Puszika :X
Attila
Amúgy azért írtam hogy "Tudom, nem én vagyok a kedvesed :D), mert azt akartam mondani, aggódom érted emiatt, ha a mũtéti beavatkozásra gondoltál, mert a melleidet akarod nagyobbítani :)Csak ezt akartam még mondani :)
Jó legyél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!