Hogyan tudnám természetes úton nagyobbítani melleimet?
Figyelt kérdés
Valamilyen tornára,vagy masszázsra gondolok.15 éves vagyok,és krémeket nem szeretnék használni.2010. ápr. 7. 14:13
1/8 anonim válasza:
Azanyja! Má' melleket is gyártanak? :O
2/8 anonim válasza:
Ha javasolhatom, szerezz a hentestől két nagyobb húskampót (tudod, amire a sonkát is lógatják), és aratáskor menj ki a mezőre. Utána már csak várnod kell, hogy megjöjjön a kombájn, észrevétlenül odalopózol mögé, beakasztod a kampó egyik oldalát a kaszniba, másikat a cickóba (akár egy piercing), gyorsan elásod magad derékig, a többit már rábízhatod a mezőgazdaságra. Túl nagy melleket azért ne akarj, mert nehezek lennének és a végén nem tudod magad kiásni tőlük. Abba meg bele se gondoljunk, hogy abból mi lenne, még a végén te is kirügyeznél.
3/8 anonim válasza:
sehogy. ez genetika. a genetikát nemtudod változtatni. szokj hozzá. ekkora a melled kész. vagy légy öngyi mert egy pasinak sem fogsz kelleni a kis melleid miatt...:S
4/8 anonim válasza:
az még nőlni fog hidd el :)
én 16 évesen kezdem kerekedni :DD
21/L
5/8 A kérdező kommentje:
Ide nagyon értelmes emberek írtak eddig kommentet... Kivéve az utolsó írót.
2010. ápr. 7. 16:39
6/8 anonim válasza:
ebbőlis látszik h a kérdésed sem tengett túl az értelemtől...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok maflapofájú, ellentétben eggyesekkel...
2010. ápr. 8. 21:33
8/8 anonim válasza:
15 éves?:'o
Még nyugodtan várhatsz,hiszen még most fejlődésben vagy.: D
Majd vagy 10-15 év múlva kezd aggódni,ha még nagyon nagyon kicsi.
Ha kicsinek találod akkor segít a szivacsos melltartó.Mást nem tudok : /
: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!