Én egy 19 éves lány vagyok és nagyon kicsik a melleim. Hogyan tudnám természetes módon nagyobbítani? Ha lehetséges ilyen
Szia én is 19 vagyok, lassan 20.
Állítólag még 2 évig nőhet a mellünk...
Én már ki vagyok készülve, néha érzem, hogy fáj aztán mintha pár millimétert nőtt volna (én nem akarom, hogy nagyobb legyen). Amúgy én is totál lapos vagyok, de én örülök neki. :)
Ilyen gyógyszereket, tablettát, rágógumit semmiképp se próbálj ki egyrészt pénzkidobás másrészt pedig tönkreteszi a szervezeted és kitudja mi van benne. Én a közelembe nem engedném.
A barátod biztos egy p.cs volt aki a nagymellű cicababákra bukik és nem lát tovább a mellüknél... ne haragudj. De rendes pasi ilyet soha szóba nem hozna, ha szeret gyönyörűnek lát és még ha észre is veszi egy-két hibádat sosem mondaná neked, sőt dicsérne, hogy legyen önbizalmad.
Nekem is mondták már páran, hogy nekik nagyobb mellük van, mint nekem (pasik :D). De engem nem érdekel, leordítom őket, hogy nincs jobb dolguk, mint az én melleimmel foglalkozni?! Hülye bunkók... engem aztán nem érdekel. Emiatt nem fogok másképp viselkedni, ugyanúgy nyomulok :) És senki nem utasított még el azért, mert gyakorlatilag egy 12 évesnek nagyobb melle van, mint nekem. Neked is tuti nagyobb :)
Ezzel nem kell foglalkozni, szerintem megnagyobbíttatni sem szabad. Na jó, talán ha pár év múlva is kicsi marad és ha már nagyon zavar annyira, hogy tényleg kikészít. De remélhetőleg ilyen nem lesz. Vásárolj olyan felsőket amik előnyösebbek neked és így szépen kiemelheted a dekoltázsodat. Nem csak az szép akinek hatalmas kannái vannak és kijön a felsőjéből és szerintem hányingerkeltő...
De push-up melltartót nem ajánlok, mert gondolj bele talizol egy sráccal csak ruhában lát, aztán amikor leveszed a melltartót milyen csalódás neki. és nem azért, mert kisebb a melled, hanem mert átverted.
Akinek emiatt nem kellesz attól isten óvjon! Örülj neki, hogy időben kiderült, hogy milyen idióta és hogy megszabadultál tőle.
Én 22 vagyok, nem mondom hogy annyira apróak lennének a melleim. De lehet csak mér hozzászoktam... egyébként régen én is sokat kseregtem ezen, de nem érdemes. Szerintem is szólj be a (remélem azóta ex) barátodnak, hogy neki meg a ... kicsi, és nem is volt jó vele. Remélem ezzel olyan maradandó lelki károsodást okozol neki, mint te neked... hülye bunkó!
Engem már nem érdekel, hogy kicsik, mert a barátom imádja őket. Hiába kicsik, legalább nem lógnak, hanem feszesek! És igen, legalább futás meg minden közben nem lötyögnek, ami szerintem elég gáz. És ha pasival beszélek, az nem csak a melleimet veszi észre.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!