Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám nem engedi, hogy barátom legyen?!
Na szóval. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, de apukám idegbajt kapott, amikor megtudta. Állítólag túl kicsi vagyok ehhez, és nem érti mit képzelek magamról. Titokba szoktunk találkozni, mert hozzánk nem jöhet, mert apám azonnal kizavarja a házból. 1 év járás után megvolt az első csók, ami miatt rendesen kaptam otthon (tesóm beköpött). Anyám is apám oldalán áll...
13/l
Nem mindig találkozunk, mert van amikor az egész nap rámegy a tanulásra. Úgy gondolom, a kitűnő eredménynél jobbat nem tudok szerezni. Babáim nincsenek, fogócskázni nincs kivel (a barátnőim más városban vannak, néha átjönnek). F**on egyáltalán nem jár az eszem, és még mindig nem értem miért nem lehet barátom. Azonkívül, hogy együtt töltjük a szabadidőnket és volt egy csók, nem történt semmi.
A kérdésem továbbra is az, hogy miért nem lehet barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!