Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom túl fiatal hozzám.
Szia, köztünk is 8 év van, csak én két évvel fiatalabb vagyok, mint te.
Nálunk nem okozott gondot a gyerektéma, mert egyikünk se akar, így nem szorít az idő, azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk.
Az olykor gyerekes gondolkodása annál nagyobb gondot okoz, de úgy gondolom, hogy az idővel változni fog, szóval igyekszem lazán venni.
27/N
Mit mond a barátod? Később sem szeretne?
21 évesen én sem ajartam még anno. Csak azt tudtam, hogy majd akarok később, a huszas éveim vége felé.
Ő akar később? Akkor tájt neked jó lenne?
Egyik ismerősömék között 10 év van. A pasi a fiatalabb. Nemrég született babájuk. A nő most 37.
Másik ismerősöméknél 13 évvel fiatalabb a férfi. 18 éve vannak együtt. A nő nem szült közös gyereket. A férfit ez bántja, már bele törődött. 43 éves, felesége 56
Nálunk 15 év korkülönbség van. Én a nő vagyok a fiatalabb. 28N 43F
Azt beszéltük meg a kapcsolatunk elején, hogy lesz majd gyerekünk.
7 éve vagyunk együtt és már nem akar. Nagyon bánt a dolog. Szeretem őt, de össze vagyok törve. Elpocsékoltam egy csomó időt. Hiába éreztem jól magam az elmúlt 7 évben, ez nem vigasztal.
Szóval, ha tudod mit akarsz, ő meg nem, vagy nem igazán, akkor inkább érezd magad jól mással. Olyannal aki majd akarni is fog gyereket. Nem biztos, hogy a türelem elnyeri jutalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!