Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom túl fiatal hozzám.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, az elején nem terveztem komolyan, mert úgyis túl fiatal. Ő 21 én 29. Közben mégiscsak együtt maradtunk, eddig minden oké. Viszont ő elég fiatal, egyáltalán nem szeretne még családot, én viszont pár év múlva már szeretnék. Csak ezért szakítsak vele? De hiszen jól érzem magam vele. De így pedig majd leszek 40 éves mire gyerekem lenne. Vagy sz@rjam le ezt az egész gyerek témát, lesz ami lesz alapon? A lényeg, hogy most jól érzem magam.

2016. okt. 18. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Szia, köztünk is 8 év van, csak én két évvel fiatalabb vagyok, mint te.

Nálunk nem okozott gondot a gyerektéma, mert egyikünk se akar, így nem szorít az idő, azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk.

Az olykor gyerekes gondolkodása annál nagyobb gondot okoz, de úgy gondolom, hogy az idővel változni fog, szóval igyekszem lazán venni.

27/N

2016. okt. 18. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam már emiatt, mert a nő sokkal idősebb volt, és nem lett volna szép dolog elvenni tőle a lehetőséget, hogy gyereket szüljön ameddig még lehetséges. De én akkor és ott nem akartam. Igazából még most sem. Azt hiszem helyesen cselekedtem, hogy nem húztam az időt.
2016. okt. 18. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
A te bajod! Mi a ráknak álltál szóba a kis takony k0csöggel?
2016. okt. 18. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond a barátod? Később sem szeretne?

21 évesen én sem ajartam még anno. Csak azt tudtam, hogy majd akarok később, a huszas éveim vége felé.

Ő akar később? Akkor tájt neked jó lenne?

Egyik ismerősömék között 10 év van. A pasi a fiatalabb. Nemrég született babájuk. A nő most 37.

Másik ismerősöméknél 13 évvel fiatalabb a férfi. 18 éve vannak együtt. A nő nem szült közös gyereket. A férfit ez bántja, már bele törődött. 43 éves, felesége 56

Nálunk 15 év korkülönbség van. Én a nő vagyok a fiatalabb. 28N 43F

Azt beszéltük meg a kapcsolatunk elején, hogy lesz majd gyerekünk.

7 éve vagyunk együtt és már nem akar. Nagyon bánt a dolog. Szeretem őt, de össze vagyok törve. Elpocsékoltam egy csomó időt. Hiába éreztem jól magam az elmúlt 7 évben, ez nem vigasztal.

Szóval, ha tudod mit akarsz, ő meg nem, vagy nem igazán, akkor inkább érezd magad jól mással. Olyannal aki majd akarni is fog gyereket. Nem biztos, hogy a türelem elnyeri jutalmát.

2016. okt. 18. 15:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a szakítás mellett döntenék. Pasit lehet találni bárhol/bármikor, de a lehetőség a gyerekvállalásra nem mindig áll fent. Ráadásul ha a pasid meggondolja magát 30 évesen, miszerint ő még nem élte ki magát, te ott maradsz hoppon. Én ezt tenném, ha ilyen fontos a gyerek. Ha eddig is voltak pasik, ezután is lesznek, valamelyik majd jó lesz.
2016. okt. 18. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem maradnék benne, ha tudom, hogy nem egyeznek a vágyaink. Egyszer úgyis eljön a szakítás, és minek legyek együtt, minek szeressek bele jobban? Még amíg nem késő, elszakítanám magam tőle, hamarabb túl lennék rajta. És a gyerekvállalásnak nincs köze a korhoz, hiába találsz korban hozzád illőt, ha ő sem akar gyereket.
2016. okt. 18. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
ha a párod nem akar, akkor szerintem ennek a kapcsolatnak annyi
2016. okt. 18. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
úristen, gyerek. minek? :D
2016. dec. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!