Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vizsgaidőszak milyen hatássa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vizsgaidőszak milyen hatással van a párkapcsolatodra?

Figyelt kérdés
együtt tanultok? külön? Találkoztok? Milyen gyakran? Az első közös vizsgaidőszak milyen élmény volt a kapcsolatotokban? Többet veszekedtetek?stb...
2013. febr. 6. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
semmilyen
2013. febr. 6. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kicsit agresszívebb vagyok, de amúgy semmi hatása sincs. Szeretjük egymást mint mindig :)
2013. febr. 6. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen hatással nincs. Miért kéne veszekedni? Nem találkozunk kevesebbet,csak kevesebb a csavargás meg a közös program,de átmegyek hozzá és ott tanulok. Szorít nekem, ha kell és tud segít.
2013. febr. 6. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Együtt élünk, szóval ugyanannyit vagyunk együtt, és kb. egyszerre is tanulunk :) Kicsit ingerültebbek vagyunk mindketten (főleg ő, mert az orvosi iszonyú stresszel jár, én ezt nem bírtam, azért mentem át más eü-s szakra), de mindig belátjuk, ha esetleg nem úgy kellett volna szólni a másikhoz. De azért jó, hogy vége lett a vizsgaidőszaknak :D
2013. febr. 6. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Párom már nem tanul, mellette nem tudok tanulni, látom ahogy lógatja a lábát és olyan szívesen fetrengenék mellette semmit tevésben, ilyenkor mindig elcsábulok és elmarad végül a kötelesség teljesítés. :) Inkább itthon vagyok ilyenkor, egy-egy vizsga előtt 2-3 napig nem találkozunk, ilyenkor én csak a tanulásra koncentrálok.

Igazából nem volt rossz élmény, eddig egyik vizsgaidőszak sem, pedig mostmár a 4.-et éltük meg együtt. Én egy kicsit nyűgösebb, stresszesebb vagyok, ő tudja hogy ez nem neki szól, nem veszi fel, igyekszik megnyugtatni. Megérti, hogy tanulnom kell, nem "izél", hogy keveset találkozunk, vagy bármi.

2013. febr. 6. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
20%
Semmi. A párom már dolgozik, nekem most volt az első vizsgaidőszakom. 14 tárgyam volt a félévben és 6 vizsgám (a többiből megajánlott jegyet kaptam). Január 2-án kezdődött a vizsgaidőszak, 31-ig tartott, de az utolsó vizsgám jan. 14-én volt, azóta itthon vagyok, a suli jövőhéten kezdődik. Semmi nem változott. Nem gubbasztottam a könyveim fölött naphosszakat, mert mindenhol a kettesre mentem, ami meg is lett. Volt, ahol semmit nem tudtam, mégis ötösöm lett. Szerintem a felsőoktatásban nem tudásra osztogatják a jegyet, hangulatfüggő a tanároknál az egész. Egy másik vizsgán kihúztam a legjobb tételt, amit tudtam is, mégis kettes lett. Ezért kár lett volna törni magam. Ugyanúgy találkoztunk, mint szorgalmi időszakban, vagy mint akkor, mikor gimibe jártam. Minden nap. És majdnem minden nap együtt is alszunk. Ezen a vizsgaidőszak sem változtatott. Tanulni nem éjjel szoktam, hanem nappal. Éjjel pedig vele alszok. Veszekedni évente max. egyszer szoktunk. Legutóbb nyáron volt egy vitánk, azóta nem. 18/L, 24/F, 3 éves kapcsolat
2013. febr. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!