Hogy viselkedik veled a párod a vizsgaidőszak alatt?
Tanul :D
Komolyra fordítva: én még érettségire készültem (elsőre nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, úgyhogy egy évig otthon maradtam és 4 tárgyra keményen tanultam), ő egyetemista lévén nem tanulta halálra magát.
Nagyon sokszor volt, hogy amikor vele voltam, tanulnom kellett, nem mentem vele szórakozni, mert tanulnom kellett.
Rettentő türelmes volt. 2-3 alkalommal kétségbeesett, erősen szóvá tette, hogy soha nem érek rá, mert érzelmileg, akármennyire is igyekeztem, valamennyire elhanyagoltam.
De egy évig kitartott mellettem, és most együtt éljük egyetemista éveinket, közösen bérelt lakásban.
Azokat a szívfájdító vallomásokat leszámítva, a "hétköznapokban" rendkívül türelmes és támogató volt.
Ez az első egyetemi vizsgaidőszakom, itt mindketten tanulunk, úgyhogy nincs gond:)
Nyugi, csak időszakos a dolog, ilyenkor talán még azt is lehet mondani, h természetes ez a jelenség. :)
Az én párom is ideges és kicsivel kevesebb ideje van ilyenkor velem foglalkozni, de megértem és nem szekálom miatta. :)
29/F
Ő már nem tanul, de 2 diplomája van, így már jópár vizsgaidőszakot átélt.
Velem mindig nagyon rendes ilyenkor, ösztönöz, noszogat, hogy most már aztán tényleg tanuljak. Délutánonként csak éppen beugrik egy fél órára, és már megy is, nehogy elvonja a figyelmemet. Néha próbál tanulásmódszertani tanácsokat is adni. Szóval szerintem nála jobbat kívánni sem lehetne :)
Mi távkapcsolatban élünk. Vizsgaidőszakban alig beszélünk telefonon, mert nem tesz jót a kapcsolatunknak:D:D sokszor jön, hogy leordítsam a fejét, pedig nem tesz semmit...türelmetlen vagyok, ilyenek. De már végzős vagyok, beletanultunk a dolgokba, már jól bírjuk a strapát. Már csak 2 vizsgaidőszak van hátra:)
21-L (4,5 éve együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!