Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik veled a párod...

Hogy viselkedik veled a párod a vizsgaidőszak alatt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Ugyanúgy, mint máskor. Mi már nem járunk suliba.
2011. dec. 27. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha kicsit idegbeteg. :D De tudom, hogy nehéz neki ilyenkor és ez csak egy átmeneti állapot. A vizsgák után minden olyan mint szokott lenni, maga a megtestült béke, nyugalom és harmónia. :)
2011. dec. 27. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Sehogy, nincs párom. Miért emeled ki, hogy vizsgaidőszak? Azért nem az életetek forog kockán, nem kell sík idegnek lenni. Sose értettem az ilyen embereket...
2011. dec. 27. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Naprakész, tudja mikor miből vizsgázok. Ösztönöz, fogadásokat köt,ha sikerül,akkor... Sokszor ő küld tanulni,és őszintén örül a sikereimnek. Egyébként ugyanolyan,mint máskor,ő mindig ilyen türelmes, figyelmes, biztató.
2011. dec. 27. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Tanul :D

Komolyra fordítva: én még érettségire készültem (elsőre nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, úgyhogy egy évig otthon maradtam és 4 tárgyra keményen tanultam), ő egyetemista lévén nem tanulta halálra magát.

Nagyon sokszor volt, hogy amikor vele voltam, tanulnom kellett, nem mentem vele szórakozni, mert tanulnom kellett.

Rettentő türelmes volt. 2-3 alkalommal kétségbeesett, erősen szóvá tette, hogy soha nem érek rá, mert érzelmileg, akármennyire is igyekeztem, valamennyire elhanyagoltam.

De egy évig kitartott mellettem, és most együtt éljük egyetemista éveinket, közösen bérelt lakásban.

Azokat a szívfájdító vallomásokat leszámítva, a "hétköznapokban" rendkívül türelmes és támogató volt.

Ez az első egyetemi vizsgaidőszakom, itt mindketten tanulunk, úgyhogy nincs gond:)

2011. dec. 27. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Én jövőre megyek csak egyetemre,a bartom már ott van,tavaly is nehéz volt vele ilyenkor,most is.Én sem értem igazából,hogy miért kell ettől még flegmán viselkednie,meg idegbetegeskednie,de én is tudom,hogy ez csak egy átmeneti állapot,de akkor is : ) Én kitartok mellette,majd lenyugszik :D
2011. dec. 27. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, csak időszakos a dolog, ilyenkor talán még azt is lehet mondani, h természetes ez a jelenség. :)

Az én párom is ideges és kicsivel kevesebb ideje van ilyenkor velem foglalkozni, de megértem és nem szekálom miatta. :)

29/F

2011. dec. 27. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Ő már nem tanul, de 2 diplomája van, így már jópár vizsgaidőszakot átélt.

Velem mindig nagyon rendes ilyenkor, ösztönöz, noszogat, hogy most már aztán tényleg tanuljak. Délutánonként csak éppen beugrik egy fél órára, és már megy is, nehogy elvonja a figyelmemet. Néha próbál tanulásmódszertani tanácsokat is adni. Szóval szerintem nála jobbat kívánni sem lehetne :)

2011. dec. 27. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi távkapcsolatban élünk. Vizsgaidőszakban alig beszélünk telefonon, mert nem tesz jót a kapcsolatunknak:D:D sokszor jön, hogy leordítsam a fejét, pedig nem tesz semmit...türelmetlen vagyok, ilyenek. De már végzős vagyok, beletanultunk a dolgokba, már jól bírjuk a strapát. Már csak 2 vizsgaidőszak van hátra:)

21-L (4,5 éve együtt)

2011. dec. 27. 21:39
 10/10 anonim válasza:
Türelmetlen, semmi ideje nincs rám. Kb 2 hete nem is találkozunk, pedig egy helyen lakunk. Első vizsgaidőszaka, mellette dolgozik. Remélem, h nem így fog eltelni az összes vizsgaidőszak, mert beleőszülök:).
2012. jan. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!