Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a hátam mögött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a hátam mögött drogozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok egy pasival, akit szeretek de már nem bírom és nem tudom mit tegyek. Mikor összejöttem vele, nagyon züllött életet élt drogozott minden buliban, rengeteget ivott semmi más nem töltötte ki az életét. Én már a kapcsolat elején megmondtam neki hogy vagy leteszi a drogokat volt köztünk semmi nem lesz, akkor ő megígérte hogy mindent befejez miattam. Ezután volt egy-két alkalom amikor rajtakaptam hogy drogozott össze is vesztünk de szerettem és megbocsájtottam neki. Már egy pár éve nem volt gyanús jele annak hogy megint csinálná. Viszont egyik nap elmesélte az egyik ismerősöm, hogy mikor ő és a barátom elmentek együtt kocsmázni, akkor a barátom megkínálta őt droggal. Igaz ő nem fogadta el de a pasim elég rendesen csinálta, és ezt természetesen a barátom nem mondta nekem és most elgondolkodom azon hogy vajon hányszor csinálhatta meg ezt a hátam mögött annak ellenére hogy tudja hogy ez az egy dolog van amit nem bírok elviselni és szakítani is képes lennék miatta. Szeretem őt viszont ezt nem bírom tovább, és nem bírom elviselni a tudatot hogy hülyének vagyok nézve. Mit tehetnék?

2017. jún. 8. 01:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

De hat miért ne csinálná? Ultimátumot adtál, aztán mikor párszor kiderült, hogy mégis drogozik, megbocsátottál neki. Tudja, hogy legközelebb is ki fogja sírni a bocsánatodat.

Megváltozni nem fog csak a te kedvedért, mindenki csak saját magát mentheti meg.

2017. jún. 8. 08:03
 12/20 Költőnő? ***** válasza:
100%

Egy függő ellen egy fegyver van; a következetesség. Ők tudják, hogy szeretik őket, pont ezzel élnek vissza, erre építenek, végső esetben ezzel zsarolnak. Ha egyszer azt mondtad, hogy vagy a drogok vagy Te, akkor ehhez tartsd magad. Az nem megy, hogy adsz egy ultimátumot, aztán nincs következmény...

Jelenleg minek változtasson? Megfenyegeted, majd nem történik semmi. Kis könyörgés, kis szeretlek és máris nyeregben van újra.

2017. jún. 8. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Így folytatod, a gyereked apja egy drogos lesz, akkor fogsz csak igazán pislogni.
2017. jún. 8. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Milyen drog? Már bocs de nem mindegy, hogy fű vagy herka...
2017. jún. 8. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, hagyd ott azonnal.
2017. jún. 8. 11:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyébként csak mondom gyerekek, hogy az alkohol keményebb drog, mint a fű. Ennek tudatában tegyetek állításokat. :D
2017. jún. 8. 11:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Kokain, LSD
2017. jún. 8. 12:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Elhiheted, hogy bármilyen függőség esetén ugyanezt mondanánk.

2017. jún. 8. 13:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meglehetősen gazdag gyerek.
2017. jún. 8. 13:35
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
Ja. Az lsd még nem is annyira, de a kóla elég drága.
2017. jún. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!