Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétjön miattam egy barátság! + a barátom megint drogozik. Mit tegyek?
Gratulálok. Kellett ez neked? Nem hiába ugatjuk, hogy gyerekeknek nem való a kapcsolatosdi...
Szakíts a drogos g.civel, és a "baráttal" is. Utóbbival azért, hogy ne fájdítsd tovább a szívét. Előbbivel meg azért mert egy drogos g.ci.
Ha nem gyerek lennél felfognád ezeket a tényeket, és tudnál helyesen dönteni nélkülünk is. (a fenti megoldás a helyes, csak úgy megsúgom...)
Sosem értettem, amikor valaki 14 évesen azt hiszi, hogy sokkal idősebb srácok egyenrangúként kezelik. Kislány vagy mindkettejüknek, azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy csak szórakoznak veled!
Ez a "szomorú gyerekkor"-duma pedig mintha kifejezetten arra lenne, hogy az ujjai köré csavarjon. A maga módján sokaknak volt rossz gyerekkoruk.
Nem kioktatni akarlak, 15 éves vagyok. Tudod hány éves a legidősebb fiú barátom? 15 és fél. Velem egy velem egy évfolyamra jár. Nem drogos, és nincs belém esve. Próbálj ki egy ilyen "kapcsolatot", sokkal jobb érzés!
Jaj, ettől a drogos=rossz sztereotípiától már kezdek kikészülni... Mikor értik már meg végre az emberek hogy:
1. van egy csomó társadalmilag elfogadott drog pl neregia ital, alkohol, cigaretta, kávé stb
2. ezeken kívül még rengeteg féle drog van és a legtöbb pszichedelikum és a fű pl tök ártalmatlan (tuti hogy jobb mint a pia)
3. A mértéktartás is kérdés.
Lehet hogy a kérdező pasilya egy súlyos heroin függő, de lehet hogy csak alkalmanként betép. A kérdező leírásából ez nem derült ki.
A kávé nem drog. És nyilvánvalóan kábítószert ért ezalatt, ha valaki "feledni akarja a szomorú gyerekkorát", bizony nem energiaitalt fogyaszt.
Mellesleg pedig te majd engednéd a majdani kislányodat egy olyan sráccal, aki három évvel idősebb, alkoholizál, cigizik, mert olyan jó társaság lesz a gyerekednek? És azért le lehet szűrni, hogy nem füves cigiről van szó, hanem komoly kábítószerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!