Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel nagyon joban vagyunk! Én tobbet erzek iránta es ezt o is tudja, es kihasznál minden alkalmat es tud iranyitani . Tudnátok segiteni? Mit tegyek?
hülyeségből " fogja már be" , hát ehhez a körülményeket is kellene látni ill hallani, de így leírva, ezt elbaltáztad
ezt egy fiú sem vette volna másként
beszéd előtt kicsit nem árt használni némi szövetállományt, remélem van N
Ne hallgass az 1.-re, a "fogd már be" egyáltalán nem sértő, főleg ha poénból mondják. Egyébként is, ki ő, valami király, hogy neki nem lehet akármit mondani?
Ne hagyd,hogy irányítson, mert csak rosszabb lesz neked!ÉS még valami, ne magyarázkodj, hanem csak mondj annyit neki: Figyelj a múltkori poén volt, sajnálom, hogy a maradék humorodat is elvesztetted.
Aztán hagyd a fenébe, füstölögjön magában, nehogy már uralkodjon rajtad !
3. voltam.
Figyelj... Ne aláztasd meg már magad, hogy könyörögsz neki! Hidd el, az a "fogd már be" nem olyan kaliberű sértés, amit egy egyszerű bocsánatkéréssel ne lehetne elintézni. ő nincs is megsértve, csak élvezi, hogy könyörögsz, bohócot magadból ne csináljál már, legyen önbecsülésed! Lehet, hogy a haverjaival azon röhögnek,hogy futsz utána!
Ha rendes srác lenne, akkor normálisan foglalkozna veled, és nem hagyná, hogy ,megalázkodj. Ez nem rendes srác, hanem pusztán egy szemétláda!
Hidd el jót akarok, nehogy már könyörögj. Egyszerűen ne foglalkozz vele, nézd levegőnek. Egy idő után ő fogja furcsálni, hogy nem keresed. Aztán a te dolgod utána mit csinálsz, én a helyedben keresnék egy normális srácot, aki normálisan kezel, mert hidd el van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!