Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Van egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy srác akit discoban ismertem meg smároltunk meg minden ő 21 én 17?

Figyelt kérdés
én komolyan gondolom és sztem ő is de. Attól félek h csak ar ra a napra kellettem neki. és valójában nem is szeret de facen meg ír meg minden. Azt se tudom h h mondjam el a szüleimnek mert tudom h ugyse engednek meg.
2013. febr. 23. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy ugysem engednék meg akkor minek kérdezel ilyet? Ez beugratós kérdés?
2013. febr. 23. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
csak "arra" kellesz neki! ezt ne feledd..
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg facebook-on fogod le írod amit gondolsz és kész, nemtom mit kell túl dramatizálni, persze régen minden más volt :S
 4/11 A kérdező kommentje:
hát elég szomorú vagyok...:(
2013. febr. 23. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
attól, hogy a discoba megismert,meg smároltatok még nem fog ám szeretni :D
2013. febr. 23. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az érzelmek elmélyüléséhez egy részeg diszkós smárolás még édeskevés sajnos:D Egyébként tipikus esete vagy annak a Woody Allen mondásnak, miszerint bármilyen egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget agyalunk rajta.
2013. febr. 23. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Áldjuk az Isten nevét az ilyen kis naiv tinilányokért... :D
2013. febr. 23. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, látod az ilyenek miatt ne legyél hülye liba és soha ne add meg magad rögtön egy pasinak se, mert jól ki fognak használni, aztán rajtad fognak röhögni a haverjaikkal. Ez a pasi, akivel most kavartál, nyilván nem szerelmes beléd, egyelőre úgy áll a dolog, hogy egy jó kis esti parti voltál neki. Innentől irányíts te, ha azt akarod, hogy komolyan vegyen. Én le is pattintanám a helyedben vagy legalábbis felszívódnék egy időre. Ha akkor is teper utánad, akkor komolyan gondolja. Ha nem, akkor csak dugni akart. Fölöslegesen egy férfinak se építsd az egóját, csak annak, aki megérdemli. Üdv.
2013. febr. 23. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Hol van ez a diszkó? Oda én is elmennék! :P

Na és ha ott ismerkedtek meg, akkor mi van? Én is diszkóba ismertem meg a bnőmet, jártunk is.

Nem minden fiú "olyan."

2013. febr. 23. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
nem az ismerkedési hely a lényeg, hanem az, hogy azt hiszi a lányka, hogy ez most világraszóló szerelem.mert mondjuk azt nem írta le, hogy tegnap ismerkedtek meg a discoban és tegnap nyalták falták egymást félrészegen és ma meg beszéltek facebookon, vagy fél éve..mondjuk bármikor is, az a fiú nem szeretet cicám :)
2013. febr. 23. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!