Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, ezért haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ezért haragszik a barátom? 👎

Figyelt kérdés
A baràtomat zavarja,hogy jóban maradtam az exemmel, ő volt az első nagy szerelmem, de végül szakítottunk és màr 3 éve baràtok vagyunk, ő is azóta pàrkapcsolatban él. Az én pàromat mégis akkor miért zavarja,hogy találkozok vele olykor? Nem csinálunk semmi extra dolgot, csak amíg a szerelmem bulizni megy addíg én a haverommal elmegyek sétàlni vagy beülünk valahova sütizni és ökörködünk egy jót aztàn megy mindenki a dolgàra. A baràtom sokáig csak húzogatta a szemöldökét és finoman utalgatott,hogy nem tetszik neki ez, ellenzi. Pàrszor megnyugtattam, de többet nem tudtam tenni és nem éreztem,hogy ekkora baj van. Most kivan bukva, mert megtudta,hogy amíg ő dolgozott én otthon voltam ,mert szabadnapom volt, a haverom ràért aztán hozott nekünk egy felfújhatós vizí labdát és két sütit,picit dumáltunk, megkajàlt nálam és elment. Elmondtam a barátomnak mi volt ezért haragszik rám. Ezért, semmi màs nem történt! Eeeeezzzz..felfoghatatlan, ezért haragszik. Ez normàlis ilyenkor? Soha nem csalnàm meg a baràtomat,törődöm vele. 2 hónapja költöztünk össze, de 1 éve ismerem a pàromat.
2017. jún. 6. 22:18
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy nem érdekli,hogy az exemmel jóban maradtam vagy baràtok maradtunk ha vele akarok maradni exnek nincs helye a közös életünkben. A lakásra pedig nem vihetek fel senkit többet engedély nélkül, csak ha megkérdezem vagy szólok neki erről még jóval elötte. Más baràtom nincsen, vagy baràtnőim, tesóm sincsen. Senkit nem viszek a lakàsàra többet.
2017. jún. 7. 10:56
 42/49 anonim ***** válasza:

#39 Az, hogy nem vagy egyedül ezzel, abban biztos vagyok; a helyességében már kevésbé. Igazad van egyébként, eleget ütköztettük a véleményünket.

Párkapcsolatban katasztrófa lenne ebből, itt csak egy eszmecsere.

Ellenben örülök, hogy legalább az álláspontom létezésének jogát elismered, ez mindenképp siker számomra.

#Kérdező: szerintem nagyon rossz döntést hozol, ha ebbe belemész és pontosan annak a sorsát pecsételed meg, amit most ezzel akarsz megmenteni.

2017. jún. 7. 11:09
 43/49 A kérdező kommentje:
Miért most akkor mi a gond màr megint? Tudom hogy az embereknek semmi sem jó. Mindegy mit mondok. Kaptam elég offot, hagyjuk.
2017. jún. 7. 11:18
 44/49 anonim ***** válasza:

Ha szerinted is offokat írtam eddig, akkor tényleg hagyom.

Terméketlen talajt fölösleges vetni.

2017. jún. 7. 11:20
 45/49 A kérdező kommentje:
Te éppenséggel az egyetlen kivétel voltál. Bocs nem neked szólt.
2017. jún. 7. 11:26
 46/49 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm, akkor engedelmeddel válaszolok arra, hogy mi a gond ezzel.

Minden embernek van egy igénye, szüksége, autonómiája, ha úgy tetszik; amely szeletre igényt tart az életből a párkapcsolatán túl is.

Ha ezen körön belül húzzuk meg a szabályokat, és lemondani kényszerül, az egy idő után, mint egy kényelmetlen cipő, lassan törni, szorítani kezdi és fájni fog. Így egyre erősebb vágya lesz levetni azt.

Ez az idő lehet igen hosszú, és meglehetősen rövid is, ez a szorítás mértékétől és a tűrőképességtől függ.

Igazság azonban, hogy előbb-utóbb kialakul.

Ez az első érvem.

A második. Azt írod nincs szinte senkid, akivel ilyen bensőséges viszonyt ápolnál.

Igen veszélyes a teljes személyiséged egy kapcsolat alapján meghatározni, mivel ez szükségszerűen vezet társfüggőséghez.

Alapvető a másokkal való rendszeres interakció, szociális élet, saját idő. Ez egy kiegyensúlyozott állapotnak elengedhetetlen kelléke.

Ha feloldod magad egyetlen kontextusban és minden döntésedet annak sikerében határozod meg, az egy beláthatatlanul torz rendszer lesz.

Szükséges, hogy megoszd magadat másokkal is, beszélgess.

3. személytől véleményeket kapj.

Alapvető tétele a pszichológiának, hogy az érzelmi befolyás megöli az objektivitást.

Nem véletlen, hogy terapeutához járnak az emberek, amikor bajban van a kapcsolatuk. Hiszen ő a 3. személy, aki objektívan tud véleményt mondani és mentes a játszmáktól.

Továbbá az élet minden területére igaz, emberi kapcsolatokon túl is, hogy nagyon nagyot lehet pofára esni, ha mindent egyetlen lapra teszel fel. És joggal fogsz szorongani és görcsösnek érezni magad az életed minden percében, hogy ez az egyetlen egy lap nyerő legyen.

Fontold meg.

2017. jún. 7. 11:59
 47/49 anonim ***** válasza:
Döntsd el, hogy kit akarsz. Az exet vagy a mostanit? Nincs ilyen, hogy "csak barátok" maradunk az exszel. Ez mindig egy nyitott ajtó, hogy vissza lehessen táncolni, és ne kelljen vállalni a felelősséget a tönkrement kapcsolatért. Nem veszed észre, mire megy ki a játék? Először csak cukrászda, hülyéskedés, aztán felmegy hozzád. Innen már csak egy icipici lépés az ágy. Hagyd abba ezt a játékot MOST.
2017. jún. 7. 14:56
 48/49 anonim ***** válasza:

Semmi rosszat nem látok a sztoriban - ha ennyire parás az gáz.

Az még nagyobb gáz, hogy neked rajta kívül akkor nincs is senkid. Nem tudom, hogy lehet ezt elérni - de a legjobb út, hogy folyamatos féltékenységgel zombi háziállattá tegyen.

2017. jún. 7. 17:09
 49/49 anonim ***** válasza:

Nem kéne hogy eltiltson tőle, hogy többet ne találkozzatok, csak ne vidd fel magadhoz és ritkábban találkozzatok. Barátoddal beszéld meg ha vele vagy és ennyi. Szerintem nem szükséges megszakítani örökre a kapcsolatot.

Nem tudom, nem volt még exem, hogy jobban belelássak.

2017. jún. 8. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!