Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, ezért haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ezért haragszik a barátom? 👎

Figyelt kérdés
A baràtomat zavarja,hogy jóban maradtam az exemmel, ő volt az első nagy szerelmem, de végül szakítottunk és màr 3 éve baràtok vagyunk, ő is azóta pàrkapcsolatban él. Az én pàromat mégis akkor miért zavarja,hogy találkozok vele olykor? Nem csinálunk semmi extra dolgot, csak amíg a szerelmem bulizni megy addíg én a haverommal elmegyek sétàlni vagy beülünk valahova sütizni és ökörködünk egy jót aztàn megy mindenki a dolgàra. A baràtom sokáig csak húzogatta a szemöldökét és finoman utalgatott,hogy nem tetszik neki ez, ellenzi. Pàrszor megnyugtattam, de többet nem tudtam tenni és nem éreztem,hogy ekkora baj van. Most kivan bukva, mert megtudta,hogy amíg ő dolgozott én otthon voltam ,mert szabadnapom volt, a haverom ràért aztán hozott nekünk egy felfújhatós vizí labdát és két sütit,picit dumáltunk, megkajàlt nálam és elment. Elmondtam a barátomnak mi volt ezért haragszik rám. Ezért, semmi màs nem történt! Eeeeezzzz..felfoghatatlan, ezért haragszik. Ez normàlis ilyenkor? Soha nem csalnàm meg a baràtomat,törődöm vele. 2 hónapja költöztünk össze, de 1 éve ismerem a pàromat.
2017. jún. 6. 22:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
34%

20-as, igen ám, csak alkalmazkodni kell bizonyos szinten a másikhoz, hogy fenntartható legyen a kapcsolat.

Aki bármiféle áldozatvállalást lekorlátozásnak vagy tehernek érez a párja iránt, annak nincs szüksége párkapcsolatra!

2017. jún. 7. 08:05
 22/49 anonim ***** válasza:

#21 Majd én eldöntöm, hogy mire van és mire nincs szükségem, köszönöm.

Szó sincs arról, hogy ne tudnék alkalmazkodni, sőt. Úgy érzem, én vagyok igazán, aki alkalmazkodni szeretne és nem az egójához ragaszkodik.

2017. jún. 7. 08:15
 23/49 anonim ***** válasza:
Helyre igazítanám a mondatot: "Aki bármiféle áldozatvállalást lekorlátozásnak vagy tehernek érez a párja iránt, annak nincs szüksége párkapcsolatra!" VELED.
2017. jún. 7. 08:22
 24/49 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nagyon feszült vagy! :D
2017. jún. 7. 08:26
 25/49 anonim ***** válasza:
#24 Ne haragudj, ha így érezted. Semmilyen személyes indulat nem volt a reflexiómban, azonban szívesen szállok vitába ebben kérdésben.
2017. jún. 7. 08:30
 26/49 anonim ***** válasza:

#19:'Természetes,hogy bízol a párodban,de bizonyos normákat be kell tartani. Ezek közé tartozik az,hogy exszel nem tartjuk a rendszeres minőségi kapcsolatot, főleg nem visszük fel a lakásra. Ez pofátlanság.

Kérdező: Ide több kell,mint egy bocsánatkérés.

2017. jún. 7. 09:18
 27/49 anonim ***** válasza:
69%
#26 Ha megkérhetlek ne emeld társadalmi norma szintjére a féltékenységedet. Ez nem része semmilyen normának. :)
2017. jún. 7. 09:23
 28/49 anonim ***** válasza:
#27: Ahogy a túl laza gondolkodásod sem.
2017. jún. 7. 09:25
 29/49 anonim ***** válasza:
69%

#28 Egyáltalán nem laza a gondolkodásom. Nagyon is szigorú becsület kódexből dolgozom, amit magamra nézve tartok leginkább érvényesnek, így magammal szemben is vagyok a legszigorúbb, mert a saját életemre biztosan 100%-os rálátással rendelkezem.

Ennek egyik legfontosabb szabálya, hogy nem árulom el a tett ígéreteimet és mindennap meghozom ezt a döntést, amikor felkelek.

A féltékenység relativizálása és legitimálása nem fog menni ilyen foghíjas érveléssel. Láss neki valami csodát írni. :)

2017. jún. 7. 09:34
 30/49 anonim ***** válasza:

Én kidobnálak, nálam ne bájologj az exeddel, aki ha akarná fél perc alatt elérhetné, hogy széttedd neki.

Az ex a múlt, okés, hogy nem kell idegenként viselkednetek, de ez a flörtölgetés nekem sok lenne - mert ez az!

2017. jún. 7. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!