Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, ezért haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ezért haragszik a barátom? 👎

Figyelt kérdés
A baràtomat zavarja,hogy jóban maradtam az exemmel, ő volt az első nagy szerelmem, de végül szakítottunk és màr 3 éve baràtok vagyunk, ő is azóta pàrkapcsolatban él. Az én pàromat mégis akkor miért zavarja,hogy találkozok vele olykor? Nem csinálunk semmi extra dolgot, csak amíg a szerelmem bulizni megy addíg én a haverommal elmegyek sétàlni vagy beülünk valahova sütizni és ökörködünk egy jót aztàn megy mindenki a dolgàra. A baràtom sokáig csak húzogatta a szemöldökét és finoman utalgatott,hogy nem tetszik neki ez, ellenzi. Pàrszor megnyugtattam, de többet nem tudtam tenni és nem éreztem,hogy ekkora baj van. Most kivan bukva, mert megtudta,hogy amíg ő dolgozott én otthon voltam ,mert szabadnapom volt, a haverom ràért aztán hozott nekünk egy felfújhatós vizí labdát és két sütit,picit dumáltunk, megkajàlt nálam és elment. Elmondtam a barátomnak mi volt ezért haragszik rám. Ezért, semmi màs nem történt! Eeeeezzzz..felfoghatatlan, ezért haragszik. Ez normàlis ilyenkor? Soha nem csalnàm meg a baràtomat,törődöm vele. 2 hónapja költöztünk össze, de 1 éve ismerem a pàromat.
2017. jún. 6. 22:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
93%
én lány vagyok de sztem is jogosan van kiakadva a párod. az más ha többen elmentek valami kávézóba vagy ilyesmi, meg az is más ha a közös lakásotokba megy fel és csak ketten vagytok és csak utólag mondod el. én is ki lennék bukva a pasimra.
2017. jún. 6. 23:07
 12/49 anonim ***** válasza:
2017. jún. 6. 23:07
 13/49 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de szó nélkül elhívni a közös otthonotokba és ott kajáltatni az exet a párod tudta nélkül, nekem is sok lenne.

Én reptetnélek.

N

2017. jún. 6. 23:27
 14/49 A kérdező kommentje:
Ja jó akkor màr értem. Azt hittem,hogy nekem van igazam, és nem tettem rosszat, de akkor egy bocsánat kéréssel tartozom a barátomnak, màr nem tudtam kit kérdezhettem volna meg erről. Azt nem mondta,hogy szakítsam meg a kapcsolatot a haverommal az exemmel aki inkább már barát lett az évek alatt. Azt sem mondta,hogy tilos felhozni mást a lakásra vagy bekéne jelenteni, de legközelebb szólok neki. Köszi a vàlaszokat
2017. jún. 6. 23:38
 15/49 anonim ***** válasza:
Ha egy régi pasihaver lett volna,még hagyján,de az ex nagyon más tészta.Tény,hogy egy hisztigép a jelenlegi pasid-én megjártam már ilyen típusú pasival,szakítás lett a vége-,de abban az egyben igaza van,hogy a volt pasidnak a távollétében nem kéne a közös lakásotokban lebzselnie.Ha ő jóban lenne az exeivel,ugyanez lenne a helyzet.Ha mondjuk elmentetek volna valamerre,abba neki se lehetett volna beleszólása.
2017. jún. 6. 23:43
 16/49 anonim ***** válasza:
92%

Naivan gondoltad, hogy ez igy ok. Nem ok. A cukrászda még rendben nagy ritkán, de a folyamatos kapcsolattartás nem.

Én is szoktam találkozni az exemmel, de nem kettesben, hanem amikor ott van a neje is vagy a barátom. (osztálytársak voltak)

2017. jún. 6. 23:47
 17/49 anonim ***** válasza:
Hamarosan jön az a kérdés hogy "azt hiszem mégis szerelmes vagyok az exembe de van barátom mit tegyek?"
2017. jún. 7. 00:05
 18/49 anonim ***** válasza:
49%
12-es, szerintem egy és ugyanaz az a személy. Sőt! mostanában van itt egy troll, aki mindig hasonló szituációkat ír le, mindig a haverjáról/barátjáról szól, hogy ő aztán sose nem jönne össze vele, de a pasija féltékenykedik és ő nem érti miért, blabla. Na, szerintem ez is ugyanaz a kérdező.
2017. jún. 7. 04:39
 19/49 anonim ***** válasza:
75%

Akkor jöjjön az ellenvélemény. Szerintem semmi gond nincs vele. Bár exekkel én sem tartom a kapcsolatot, leginkább azért, mert nincs miről beszélnem velük.

De! nem zárom ki, hogy lehettek barátok később. És nem, nem azért mert naiv vagyok, pusztán azért, mert k__vára semmi közöm hozzá, hogy a párom kivel beszélget. :D

Semmi közöm hozzá, hogy a csajomnak kivel támadt ingere megdumálni az életét. Kibaxottul nem, nem akkor sem, ha még 26 kommentelő leírja, hogy ez neki nem fér bele.

BÍZOK a páromban, hogy nem árul el, ezért szabad utat kap bármihez, amíg az elköteleződése megvan felém, és amíg őszinte velem. Mind a két feltételnek megfelelsz, így semmi okom nem lenne kétségbe vonni téged.

Ezt jelenti a bizalom, nem azt hogy egyedül merlek hagyni egy üres lakásban.

Egyik eddigi kommentelővel sem tudnék párkapcsolatban élni, mert gyerekek hozzá.

2017. jún. 7. 07:06
 20/49 anonim ***** válasza:
71%
Tudjátok kedves kommentelők, attól hogy párkapcsolatban élek még nem én fogom megszabni a másiknak, hogy kivel, hol és mennyit beszélhet.
2017. jún. 7. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!