Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, ezért haragszik a barátom? 👎
Ne haragudj, de szó nélkül elhívni a közös otthonotokba és ott kajáltatni az exet a párod tudta nélkül, nekem is sok lenne.
Én reptetnélek.
N
Naivan gondoltad, hogy ez igy ok. Nem ok. A cukrászda még rendben nagy ritkán, de a folyamatos kapcsolattartás nem.
Én is szoktam találkozni az exemmel, de nem kettesben, hanem amikor ott van a neje is vagy a barátom. (osztálytársak voltak)
Akkor jöjjön az ellenvélemény. Szerintem semmi gond nincs vele. Bár exekkel én sem tartom a kapcsolatot, leginkább azért, mert nincs miről beszélnem velük.
De! nem zárom ki, hogy lehettek barátok később. És nem, nem azért mert naiv vagyok, pusztán azért, mert k__vára semmi közöm hozzá, hogy a párom kivel beszélget. :D
Semmi közöm hozzá, hogy a csajomnak kivel támadt ingere megdumálni az életét. Kibaxottul nem, nem akkor sem, ha még 26 kommentelő leírja, hogy ez neki nem fér bele.
BÍZOK a páromban, hogy nem árul el, ezért szabad utat kap bármihez, amíg az elköteleződése megvan felém, és amíg őszinte velem. Mind a két feltételnek megfelelsz, így semmi okom nem lenne kétségbe vonni téged.
Ezt jelenti a bizalom, nem azt hogy egyedül merlek hagyni egy üres lakásban.
Egyik eddigi kommentelővel sem tudnék párkapcsolatban élni, mert gyerekek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!