Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja, hogy fogamzásgátlót szed, gumi nélkül szexelünk és terhes lesz akkor terhel engem valamiféle felelősség?
"Kezdenek a magyar ferfiak paranoiasok lenni."
Igen, az előtted lévő pont egy ilyen férfi. :)
Nem hiszem el, hogy megnyerte a pert.
Az anyának csak természetben kell "fizetnie" a gyerekgondozásért jog szerint, az összes költséget pedig az apának.
Hol marad a rezsi gyerekre eső része, a fogyócikkek használata, a lakás leamortizálódásának rá eső része, gyógyszerek, ebédpénz, osztálypénz, jelmezpénz, heti gyümölcs a suliba az osztálynak, háztartási cikkek leamortizálódása, pótlása? Szerintem csak több pénze volt egy jobb ügyvédre..
A mosóporos anyuka(?) jól leírt mindent, abban viszont nincs igaza, hogy nem ítélnek meg nagyobb gyerektartást. A gyerek korábbi életszínvonalát igyekeznek fenntartani a gyerektartásból. Egy 800ezres nettós apuka gyerektartása 150-200ezer körül van. Nem a minimumra törekednek(ez lenne kb 30), hanem a korábbi szint fenntartására, hogy ne sèrüljön nagyon a gyerek a válás után.
Tehát, ha korábban magánsuliba járt, ami havi 50 kb, akkor fussa erre is a jövőben.
Ha már dugsz valakivel (most az lényegtelen a kérdés szempontjából, h behazudod, h komoly kapcsolatot akarsz vele vagy mindketten egyéjszakásat akartok) akkor ha annyira sügér az a nő, h kockáztatja az egészségét egy pasival, akitől ki tudja mit szed össze legalább Neked legyen eszed arra, hogy a terhességen kívül másra is gondolj. Nálam addig, míg nincs gumi, nincs szex! És ez most arra is vonatkozik, akivel komolyabban tervezek. Majd a tényleg komollyá válik, lehet beszélni az óvszer mentes kapcsolatról.
Ha meg párkapcsolatban merül fel ez a kérdés, akkor meg elég szánalmas a dolog, akkor érdemes lenne elgondolkodni, h ha ennyire nincs bizalom, miért is vagy vele egyáltalán.
Ráb_sztál öreg.
Vagy kirugdosod belőle a purdét és leülöd - vagy MOST azonnal valami nagyon távoli országban melót keresel, kiköltözöl, és a büdös életben nem jössz haza többé.
Igen, köteles leszel gyerektartást fizetni, de ezenkívül semmit. Nem tudom, hogy mennyi a fizetésed, de egyik haverom apja néhány éve havi 8000 ft gyerektartást fizetett nettó 100 ezer forintos fizetés mellett, ma is hasonlóak lehetnek az arányok.
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem hogy ez a nő ki volt? Szexhaver vagy esetleg a barátnőd, feleséged? Én amúgy elperelném a gyereket tőle és nevelném én, egy ilyen undorító férget mint ez a "nő" nem engednék a közelébe sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!