Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja, hogy fogamzásgátlót szed, gumi nélkül szexelünk és terhes lesz akkor terhel engem valamiféle felelősség?
"#23: Ha megtanultátok azokból a magazinokból, akkor miért van itt egy csomó kérdés arról, hogy "ugye engem választ, ha csak dugtunk"? :D"
Ők csak azt a cikket olvasták el, hogy "Milyen rúzs illik a bőrtónusomhoz?". :D Valóban kissé túlzó volt minden nő nevében felszólalnom.
"És te megbízol valakiben akivel csak egy random dugásra jössz össze? Mesélj még...."
Ööö... te ugye bevállalsz egy gyereket minden random dugásodra?
32: egyszer vettem cosmo újságot. Azon kívül, hogy milyen rúzst vegyek, csak méregdrága ruhák reklámjai voltak benne, és egy több oldalas cikk arról, hogy kell szopni. A mai lányok ezen nőnek fel. Már egy részük. Őket ki is lehet szúrni elég rendesen.
De róluk aztán végképp nem gondolom, hogy gyereket akarnak szülni, inkább ők lesznek azok, akik úgy kapkodják 14 éves koruktól a fogamzásgátlót, mint a cukorkát.
Ez pont ugyanaz mintha gumival szexeltek majd amíg te jólesően elszundítasz, ő kihalássza a szemetesből a gumit és egy fecskendővel feltolja magának az anyagot.
Nem kéne minden felelősséget a férfiak nyakába tolni.
"Ez pont ugyanaz mintha gumival szexeltek majd amíg te jólesően elszundítasz, ő kihalássza a szemetesből a gumit és egy fecskendővel feltolja magának az anyagot."
Kezdenek a magyar ferfiak paranoiasok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!