Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelt kérdés
Üdv. A párom elment egy üzleti útra. Jegyben járunk, decemberben lenne az esküvőnk. De ami most van, nem bírom megemészteni. 6 nap alatt nem bírt felhívni vagy üzenni. Túl érzékeny lennék? Megfordult a fejemben, hogy minek akar feleségül venni, ha ennyi ideig tud nélkülözni. Szerintetek ez normális? A mai digitális világban, akárhogy is vagy, Ő most pont Utahba ment Amerikába, de nem tud felhívni?

2017. máj. 28. 22:22
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! És ne hagyd magad rászedni újra!
2017. máj. 31. 15:46
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom eddig a másik nőjénél volt, aztán most hogy eljött tőle, már rád nyomul megint. Vagy, ha tényleg üzleti úton volt, akkor meg egy érzelmi analfabéta, hogy hetekig szarik a fejedre. Mindkét esetben kuka.
2017. máj. 31. 15:52
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, ne is fogadd vissza! Biztosan találsz egy magadhoz való férfit, aki igazán fog szeretni!
2017. máj. 31. 17:10
 44/52 A kérdező kommentje:
Hát nem jó egyedül és amúgy szívem szerint elküldeném a p**ha, de idegesítőbb az eltűnés és nemválaszolás. Legalább megtudja milyen érzés. És régebben megkaptam egy fiú számát egy céges rendezvényen, de mivel volt párom, így nem kezdtem vele semmit. Most felhívtam, h aktuális e még a dolog, és igen, szóval randizni. Ez meg ba**on kecskét.
2017. máj. 31. 18:48
 45/52 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, költözz. Főleg, hogy nem az első eset. Az én exem rengeteget utazott a világban sok helyre mérnökként, még az átszállások közt a reptérről is hívott, videóhívás, chet stb. Sokat utazott egy időben Kínába, még is kamrerával együtt, leülve a gép elé mindennap beszéltünk, időeltolódás minden ellenére. Mondjuk ő már annyit utazgatott, eleinte volt érdekes neki, hogy világot is lát így, 10-15 év után inkább nyűg volt és annyi volt, hogy meló és a szállodából jóformán ki sem mozdult, de volt , hogy kinti céges vacsi, még akkor is hívott kaja után mikor még maradtam mondjuk picit inni. Az is tény, sok pasinak az üzleti utak együtt járnak a ku....ssal, sok olyat tudok akinek otthon el sem hinnék, hogy ezt csinálja, de csinálja kint.
2017. jún. 4. 12:30
 46/52 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező, beszéltetek azóta?
2017. jún. 4. 18:29
 47/52 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk. Azóta sem veszem fel neki a telefont. És ugye visszaköltöztem a saját kecómba :-)
2017. jún. 4. 18:38
 48/52 anonim ***** válasza:
De személyesen nem is keresett? Gondolom tudja gol lehetsz.
2017. jún. 4. 19:49
 49/52 anonim ***** válasza:
Mi volt az indoka a nem keresésednek?
2017. jún. 4. 20:31
 50/52 A kérdező kommentje:
Üzenetben annyit írt, hogy sok munkája volt. Blablabla ennyit írtam rá.... A hívásokat nem vettem fel. Egyszer odajött éjjel a lakásomhoz, csak nem tudott bejönni a háztömbe, mert nem engedte be senki :-D
2017. jún. 4. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!