Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelt kérdés
Üdv. A párom elment egy üzleti útra. Jegyben járunk, decemberben lenne az esküvőnk. De ami most van, nem bírom megemészteni. 6 nap alatt nem bírt felhívni vagy üzenni. Túl érzékeny lennék? Megfordult a fejemben, hogy minek akar feleségül venni, ha ennyi ideig tud nélkülözni. Szerintetek ez normális? A mai digitális világban, akárhogy is vagy, Ő most pont Utahba ment Amerikába, de nem tud felhívni?

2017. máj. 28. 22:22
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Akkor szakítok vele, bár nagyon nehéznek érzem, mert szeretem őt. :( És alapjáraton én nem egy rossz embernek ismerem őt.
2017. máj. 29. 07:49
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig rákérdezhetsz a szülőknél. Hívd fel őket, mond meg, hogy nem jelentkezik Amerikából és aggódsz. Nekik üzent valamit, hogy jól van-e? Mert már a múltkor is ezt csinálta, hogy nem jelentkezett, amikor márciusban őket látogatta, és akkor is nagyon aggódtál... :)
2017. máj. 29. 08:05
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

A telefon NEM póráz.

Gondóttamszólok.

Majd jön!

2017. máj. 29. 10:03
 24/52 anonim ***** válasza:
87%

A párkapcsolat szóban nem véletlenül van benne a "kapcsolat" szó. Illene tartani a kapcsolatot, ha már elvileg fontosak egymásnak.

2017. máj. 29. 10:36
 25/52 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, ha szeretnéd, hogy mi volt végül.
2017. máj. 29. 11:22
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom, hogy az ősközösségi társadalmakban még füstjelekkel kommunikáltak az emberek, és az is megfelelő volt, de a 21. században nehogy egy telefont ne lehessen elengedni naponta.. Bocsmá' hogy tudni akarok a páromról, akivel hat éve élek..

2017. máj. 29. 13:49
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lények, akiknek nem való párkapcsolat. Mert egyszerűen alkalmatlanok rá. Ebbe a halmazba tartozik a #24-es is. De ne ezek legyenek a követendő példa.

Ha szeretek valakit, és fontos, akkor alapdolog, hogy felhívom. Jobb helyeken 1 nap után is. De 6 nap nagyon bizarr, azt már nem is említem, hogy jegyben járnak

...

(Nekem volt egy kapcs... na jó, annak se nevezem inkább. A srácnak szokása volt, hogy 3 napokra felszívódott, nem keresett, de pl facen online volt persze ez alatt. 3 hónap után beleuntam, kiba$ztam. Na ezután bőven kitisztult a kép... Ok nélkül ilyet senki nem csinál, maradjunk ennyiben.)

2017. máj. 29. 13:57
 28/52 A kérdező kommentje:
Nem ertem el, bar kicseng. Fura, elvileg 31-en jon haza a gepe.De sztm en ezt a magyarazkodast mar nem hallgatom meg
2017. máj. 29. 18:31
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Az előző út mikor hasonlót csinált az mikor volt? És akkor sem jelentkezett egyáltalán a 3 hét alatt? Utólag mivel magyarázta? (Azon kívül hogy a szüleinél volt, mert attól még jelentkezhetett volna.)
2017. máj. 29. 19:00
 30/52 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak annyit, hogy nem másik nővel volt, hanem értsem meg, hogy velük kellett lennie. De amikor rákérdeztem, hogy miért, csak annyit mondott, hogy mindegy, más megoldódott. Nem keresett akkor olyan sokáig.
2017. máj. 29. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!