Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelt kérdés
Üdv. A párom elment egy üzleti útra. Jegyben járunk, decemberben lenne az esküvőnk. De ami most van, nem bírom megemészteni. 6 nap alatt nem bírt felhívni vagy üzenni. Túl érzékeny lennék? Megfordult a fejemben, hogy minek akar feleségül venni, ha ennyi ideig tud nélkülözni. Szerintetek ez normális? A mai digitális világban, akárhogy is vagy, Ő most pont Utahba ment Amerikába, de nem tud felhívni?

2017. máj. 28. 22:22
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

jav:már megoldódott

szóval normális választ nem kaptam arról, hogy konkrétan mi volt a szüleivel, de kicsit zavarba lett a kérdésre.

2017. máj. 29. 20:54
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Érzem a válaszaidon, hogy el fogod hinni, amit majd mond neked. Ha nem így lenne, már írtál volna egy sms-t hogy vége és az új pasiddal kiruccantál Bali-ra.

Na mindegy, te tudod, de hidd el hogy nem vagy nem csak üzleti úton volt. Erre a nyakamar tenném.

2017. máj. 31. 06:12
 33/52 anonim ***** válasza:
nyakamat*
2017. máj. 31. 06:12
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
3 hétig eltűnt, aztán mikor érdeklődtél, csak annyit mondott, már megoldódott? Ez a pasi teljesen hülyének néz, valami nagyon mem stimmel vele kapcsolatban...ne hívd többet, én a helyedben írnék neki tényleg egy sms-t, hogy itt vége(fogadjunk, hogy arra azonnal fog is reagálni), vagy ha együtt éltek, akkor megvárnám, míg hazaér és azonnal kuka. Ne hallgasd meg a kifogásait, hazudni fog. Legyél határozott.
2017. máj. 31. 06:23
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3 hét nem jelentkezés önmagában elég lett volna ahhoz, hogy kidobjam...
2017. máj. 31. 07:17
 36/52 anonim ***** válasza:

Na igen. Azért vagytok, vagy kellene lennetek olyan viszonyban, hogyha probléma merül fel a szüleivel kapcsolatban, azt megosztja veled, még akkor, vagy ha már megoldódott akkor is elmeséli utólag. Ez így nagyon gáz, már akkor ki kellett volna rúgnod páros lábbal.

Most meg csomagolnék. Attól függ hogy kinek a lakásában vagy hogy éltek együtt, vagy az ő cuccait, vagy pedig a sajátodat, hogyha valamikor netalántán méltóztatik haza jönni, már a hűlt helyedet találja.

Azért vicc, hogy van bőr a képén ennyire hülyére venni, és még hagyod is.

2017. máj. 31. 12:46
 37/52 A kérdező kommentje:
Ma jött meg. Azonnal hívott, hogy vagyok.De nem vettem fel. Vagy 20 nem fogadott hívásom volt. Elköltöztem, vissza a saját lakásomba.
2017. máj. 31. 15:16
 38/52 A kérdező kommentje:
Mármint hogy hol vagyok. Gondolom ezért hívott, mert smst is írt vagy hármat, hogy most mi van és hova tűntem. Hát én is eltűntem válaszadás nélkül. Ugyanazt csinálom én is akkor. Ha neki lehetett, nekem is.
2017. máj. 31. 15:18
 39/52 anonim ***** válasza:
Helyes, és ne is engedj neki, bármit is próbál beadni neked.
2017. máj. 31. 15:42
 40/52 anonim ***** válasza:
En azert csak erdekessegkeppen nagyon kivancsi lennek, hogy mit ad elo mentsegere :').
2017. máj. 31. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!