Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 nap alatt nem bírt felhívni?

Figyelt kérdés
Üdv. A párom elment egy üzleti útra. Jegyben járunk, decemberben lenne az esküvőnk. De ami most van, nem bírom megemészteni. 6 nap alatt nem bírt felhívni vagy üzenni. Túl érzékeny lennék? Megfordult a fejemben, hogy minek akar feleségül venni, ha ennyi ideig tud nélkülözni. Szerintetek ez normális? A mai digitális világban, akárhogy is vagy, Ő most pont Utahba ment Amerikába, de nem tud felhívni?

2017. máj. 28. 22:22
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igen,az előttem levőnek is igaza lehet.Nem biztos,hogy csajozni ment..vagy ilyenek.

Mi van ha történt vele valami? Mikor kell hazamennie?

Én a helyedbe azért még hivnám.Viszont ha semmi baja csak egyszerűen nem keress...Hát,nem tudom.

2017. máj. 28. 22:44
 12/52 anonim ***** válasza:
54%

Téged hibáztatlak, mert az előző alkalomból nem tanultál, nem vontad kérdőre, nem álltál ki magadért, és még mindig vele vagy. Ezek után még csodálkozol, hogy lesz..r téged? Hisz előzőleg se értesített téged!

De kérdem én: vajon kiknek a hibája, hogy a kapcsolat idáig fajult? A tiétek! Mert hagytátok, hogy ez történjen a kapcsolatotokkal.

Bocsi, de ha nem történik gyökeres változás, akkor azt fogjátok megenni, amit főztetek! És ezért ti lesztek a felelősek!

2017. máj. 28. 22:48
 13/52 anonim ***** válasza:
Ez azért fura de sztem nem komolyodott meg eléggé és lazàn kezeli még a dolgokat az ilyen pasikat sajnos ugy kell kezelni hogy nem keresed tudom hogy nehéz de igy komolyodik majd meg!
2017. máj. 28. 22:59
 14/52 A kérdező kommentje:
14. Én ezt nem tudom megtenni. Együtt élünk és ne beszéljek vele, ne keressem? Vagy költözzek szét tőle? Így érted?
2017. máj. 28. 23:03
 15/52 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon durva. Ha baleset, betegség érte volna, akkor arról már tudnál. Ha technikai gondjai vannak, akkor is tudott volna értesíteni, ha akar, legalább röviden.
2017. máj. 28. 23:07
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem normális. Én külföldön dolgozom, és ezer km távolságból is folyamatosan kapcsolatban állunk, csetelünk, beszélünk. Nagyon fontos, hogy egy pár minden nap beszéljen.

Szerintem vagy atom síkagy a csávó és akkor azért lapát, vagy csajozik és akkor azért.

2017. máj. 28. 23:31
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, miféle emberrel készülsz te összekötni az életed? :/
2017. máj. 28. 23:40
 18/52 A legrosszabb ***** válasza:
91%
Szerintem nézz körül a szomszéd utcában/kerületben/városban, talán az egyik legjobb barátnődben parkoltatja a répáját titokban.
2017. máj. 28. 23:52
 19/52 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz a szitu, és ez az ember is.

Én elgondolkodnek ezen a kapcsolaton...

Egy esetben nem!

Ha, ne adja Isten, valami baj történt vele.

A mai világban, digitális világban, ilyen nincs, hogy egy hétig valaki nem elérhető.

Akit nem lehet elerni, az nem is akarja, hogy elerjek.

2017. máj. 29. 04:52
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

"Sokat gondolkodtam, hogy rákérdezek a szüleinél, csak nem tettem meg, mertha meg igaz volt, akkor biztos, hogy visszahallotta volna a szüleitől, hogy rákérdeztem, hogy igazat mondott -e." => Itt kellett volna kicsit rafkósabbnak lenni. Nem rákérdezni, hanem valahogy felhozni, mittomén "Múltkor, mikor Feri nálatok volt...", és ha néznek nagyot, hogy mikor, meg ott nem is volt...

De ez így nem férhet bele egy kapcsolatba sem, hogy 6 napig semmi...

2017. máj. 29. 07:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!