Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a pasid heti 3-szor megy bulizni?
@9: "Ja amúgy azt hozzáteszem, hogy teljesen mindegy, hány éves barátom lenne, ha élne-halna a bulikért heti 3x, akkor szakítanék. Mert ez annak a jele, hogy még éretlen, "élni" akar, gondolom a csajozgatást is erősen fontolgatja"
Ez nagyon ember függő. Velem például pont az ellenkezője miatt szakított a 30+ éves exbarátnőm (én is 30 felett vagyok), mert, hogy nem lehet velem bulizni normálisan.
Neki ez kellett, én meg más programokat is szeretek, más is érdekel, és nem ilyen koncert üzemmódban működöm.
A normális relatív.. Neked az? Ha igen, akkor normális.
Nekem nem lenne az.
" Meg ez a nagy társasági elet..miért kellen ebben nekem is részt venni?"
Abban szerintem igazad van, ha azt mondod, hogy neked ez túl sok, te más típus vagy, te kevesebb eljárós, több más programot szeretnél.
Abban viszont nincs igazad, hogy miért kell ebben részt venned. Nyilván a párok nincsenek összeragasztva, lehet külön programot csinálni, ha az egyikőtök nem szeret valamit, akkor mehet a párja egyedül.
Viszont heti 3 estét töltenétek legalább külön, és valami olyanban nem vennél részt folyamatosan, ami neki fontos, nem lenne közös program onnantól.
Szerintem a megoldás nem az, hogy ő eljár bulizni egyedül hetente 3x, te meg otthon vagy.
Vagy ülj le és beszéld meg vele, hogy ez neked miért nem megy, mit szeretnél másként, vagy gondolkozzatok el rajta, hogy mennyire illetek össze, de az ilyen együtt élünk, de amúgy semmiben nem egyezik az igényünk kapcsolat szerintem még rosszabb, mint a szakítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!