Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a pasid heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a pasid heti 3-szor megy bulizni?

Figyelt kérdés
Unatkozik egész nap, en nem, mert dolgozom, es követeli, hogy vele tartsak. Nem igazán fogja fel, hogy en nem szeretek bulizgatni, meg menni ide oda. Felrótta, hogy kellenek a kozos programok, mert ettől fejlődik a kapcsolat. Szerintem nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban, de cáfoljatok ra, ha rosszul gondolom.
2017. máj. 27. 06:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

@9: "Ja amúgy azt hozzáteszem, hogy teljesen mindegy, hány éves barátom lenne, ha élne-halna a bulikért heti 3x, akkor szakítanék. Mert ez annak a jele, hogy még éretlen, "élni" akar, gondolom a csajozgatást is erősen fontolgatja"

Ez nagyon ember függő. Velem például pont az ellenkezője miatt szakított a 30+ éves exbarátnőm (én is 30 felett vagyok), mert, hogy nem lehet velem bulizni normálisan.

Neki ez kellett, én meg más programokat is szeretek, más is érdekel, és nem ilyen koncert üzemmódban működöm.

2017. máj. 27. 08:02
 12/21 anonim ***** válasza:

A normális relatív.. Neked az? Ha igen, akkor normális.

Nekem nem lenne az.

2017. máj. 27. 08:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Nekem sem az, nem ertem ebben mi a jó. Meg ez a nagy társasági elet..miért kellen ebben nekem is részt venni?
2017. máj. 27. 08:40
 14/21 anonim ***** válasza:

" Meg ez a nagy társasági elet..miért kellen ebben nekem is részt venni?"

Abban szerintem igazad van, ha azt mondod, hogy neked ez túl sok, te más típus vagy, te kevesebb eljárós, több más programot szeretnél.

Abban viszont nincs igazad, hogy miért kell ebben részt venned. Nyilván a párok nincsenek összeragasztva, lehet külön programot csinálni, ha az egyikőtök nem szeret valamit, akkor mehet a párja egyedül.

Viszont heti 3 estét töltenétek legalább külön, és valami olyanban nem vennél részt folyamatosan, ami neki fontos, nem lenne közös program onnantól.

Szerintem a megoldás nem az, hogy ő eljár bulizni egyedül hetente 3x, te meg otthon vagy.

Vagy ülj le és beszéld meg vele, hogy ez neked miért nem megy, mit szeretnél másként, vagy gondolkozzatok el rajta, hogy mennyire illetek össze, de az ilyen együtt élünk, de amúgy semmiben nem egyezik az igényünk kapcsolat szerintem még rosszabb, mint a szakítás

2017. máj. 27. 08:54
 15/21 anonim ***** válasza:
1. Nem értem, miért jöttél össze vele, ha ennyire különböztök. 2. Nem értem, miért nem szakítasz, ha neked nem jó. 3. Ha nem hívna el téged sehová, akkor meg azért nyafognál, hogy nem hív el semmilyen közös programra stb. Arról meg senki sem tehet, hogy te otthonülős típus vagy, és neked semmi nem jó. Én sem vagyok bulizós típus, sem extrovertált, de lehet megoldást találni ezekre a problémákra. Az meg kész röhej, hogy megint oda lyukadunk ki, hogy szidjuk a mocskos faszit, mert elmegy szórakozni, meg biztosan csajozik is közben, meg nem törődik a kérdező igényeivel, de ha arról lenne szó, hogy egy nő járna el bulizni, és a férfi nem menne vele, akkor megint a férfit csesztetné az itteni törzsközönség, hogy mi az, hogy még ennyit sem képes megtenni a nőért, meg a nőnek is joga van a szórakozáshoz, és menjen csak nyugodtan, micsoda szemét faszi, hogy korlátozni akarja a nőt stb.
2017. máj. 27. 08:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy közös programokat nem csak bulizással lehet csinálni. Lètezik milliárd egyéb közös program, Mozi, kirándulás, vagy akár az esti filmnézés. Úgy is lehet a kapcsolatot "fejleszteni".
2017. máj. 27. 09:26
 17/21 anonim ***** válasza:
#11 nem azzal van a gond, hogy szeret bulizni, én is szeretek. A mennyiséggel van a probléma, heti 3 még egy tinifiú esetében is sok, főleg, ha minden alkalommal alkoholt is fogyaszt. Nekem akkor volt ilyen időszakom, mikor folyton csak pasizgatni akartam, bár nekem akkor is heti 2 volt a max. Szerintem, ha valaki kapcsolatban van és szereti a párját, akkor inkább vele van, mint állandóan a haverokkal, bulikban.
2017. máj. 27. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy 32 eves no nem tudom mit keres a 18 evesek kozt a buliban, jol el van maradva agyilag szegeny ha ilyen erdekli heti 3x. Nem mondom h ne bulizzon de max 1 honapban egyszer. Szegeny ilyen elmaradott agyú, en kidobnam a francba. Gondolom olyan kulturalt es muvelt lehet mint egy krumpli. Egy mozi, szinhaz, vacsora, wellness mennyivel jobb lenne mint egy diszkó. Hagyd menni. Nem er annyit. Amugy en is introvertalt vagyok es nem birnam. Ugyanis miatta nem lehet programot szervezni, hiszen heti 3x bulizik, akkor mikor toltjuk egyutt az idot munka utan? Menjen aztan assa el magat.
2017. máj. 27. 09:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocsanat felreolvastam. Szoval a faszi ilyen agyatlan.
2017. máj. 27. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:
33 évesen nem normális.
2017. máj. 27. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!